Защитава ли ваксината TURKOVAC срещу Omicron?covid 19 vaccine biontech

Ефективна ли е ваксината TURKOVAC срещу варианта Omicron? Този въпрос се задава от доста време. С направеното обяснение се получи отговор на любопитния въпрос.

Ваксината TURKOVAC предпазва ли от варианта Omicron ? Президент на  институт за ваксини и член на Научния съвет за коронавирус на Министерството на здравеопазването проф. д-р  Карел отговори на въпроса, който много хора се чудеха. проф. д-р Всички подробности около изказването на Карел са в нашите новини.

Домашната ваксина срещу коронавирус TURKOVAC беше достъпна от 30 декември. Понастоящем гражданите могат да избират местната ваксина, когато си записват час за ваксина срещу COVID-19. И така, ваксината срещу коронавирус, разработена от учени, предпазва ли от новия вариант на COVID-19?

Президент на  институт за ваксини и член на Научния съвет за коронавирус на Министерството на здравеопазването проф. д-р  Карел направи много важно изявление пред кореспондента на АА по темата, която интересува. С направеното изявление някои въпросителни в съзнанието на хората бяха разрешени.

Прочети Още: Комбинация от грип и коронавирус Случай с Flurona се появи в Израел!

Подчертавайки, че Omicron е по-ефективен от другите варианти на коронавирус, проф. д-р Карел каза, че новият вариант има голям риск поради бързото му разпространение, което води до бързо увеличаване на броя на случаите.

Заявявайки, че казаха, че вариантът Delta се е разпространил много бързо в миналото, че един човек е разпространил вируса на шест души, проф. д-р Карел заяви, че трансформацията на Делтата в доминиращата форма се променя в зависимост от географията, в която се намира, и продължи изявлението си: „Например, когато беше като 6 седмици за всички случаи в града да са от Делтата „

Заявявайки, че този период е две-три седмици в Omicron, според данните в европейския регион, проф. д-р Карел обясни, че новият вариант на коронавирус се предава приблизително два пъти по-бързо от Delta.

Ефективна ли е ваксината TURKOVAC срещу варианта Omicron?

Подчертавайки, че проучванията за ефективността на ваксината TURKOVAC продължават интензивно, проф. д-р Карел заяви, че са доволни от интереса на гражданите към родната ваксина срещу коронавирус.

проф. д-р В изявлението си Карел обяви, че според наличните данни местната ваксина срещу COVID-19 също осигурява защита срещу варианта Omicron. Според предадената информация няма достатъчно данни за това колко дълго защитава ваксината. В бъдеще ще бъде споделяна подробна информация за това колко защита осигурява ваксината.

Подобни публикации

  1. Как да използвате филтър за синя светлина на PC и Mac устройства?
  2. Vision Pro може да се използва от хирурзи в хирургията
  3. Най-интересните и животоспасяващи технологии в света
  4. Каква е разликата между PDR и психологията?
  5. Как се прави кръводаряване? Какви са условията?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.