Комбинация от грип и коронавирус Случай с Flurona се появи в Израел!grip i koronavirus

Комбинацията от грип и коронавирус Случаят с Flurona накара много хора да се тревожат. Ето всички подробности за случая Flurona, открит в Израел!

Флурона, комбинация от грип и коронавирус, беше наблюдавана при бременна жена в Израел . Случаят с Flurona предизвика сериозно безпокойство в целия свят. Е, едновременната поява на грип и COVID-19 води ли до по-тежко преодоляване на болестта? Подробности по темата са тук.

Комбинация от грип и коронавирус Какво е Flurona, какви са симптомите?

Болница Beilinson, разположена в Петах Тиква, Израел, съобщи, че както грипът, така и COVID-19 са открити при бременна жена. В изявлението на здравните власти се посочва, че жената няма разработена ваксина срещу новия тип коронавирус.

Прочети Още: Космическите колонии могат да предизвикат канибализъм: тревожно разкриване!

Някои доклади предполагат, че това събитие е първото в света, но някои съобщения се появиха в Съединените щати през пролетта на 2020 г., че има пациенти, които са имали едновременно грип и COVID-19.

Беше споделена важна информация за комбинацията от грип и COVID-19, наречена Flurona. Арнон Вижницер, директор на гинекологичното отделение на болницата, обясни, че заболяването е едно и също заболяване, че и двете засягат горните дихателни пътища и следователно причиняват затруднено дишане.

Посочено е, че жената, която беше изписана от болницата през последните дни, е в добро здравословно състояние. Беше съобщено, че жената е преживяла болестта сравнително леко. Министерството на здравеопазването на Израел продължава проучванията си, за да разбере дали Flurona, която се образува от комбинацията от два вируса, причинява по-сериозно заболяване.

Има много сериозно увеличение на случаите на грип в Израел, особено през последните седмици. Близо 2000 души са хоспитализирани в страната. Има тревожно увеличение на случаите на грип, съобщи министерството в сряда.

През зимата на миналата година имаше значително намаляване на случаите на грип поради новия тип ограничения за коронавирус. Тази година се наблюдава възраждане на случаите на грип с премахването на някои ограничения.

31-годишна бременна жена почина в Йерусалим миналата седмица, след като се зарази с грип. Жената, чието име не се съобщава, е била бременна в деветия месец, когато се разболя преди две седмици. Бебето на жената, която е откарана в болницата, е взето със секцио. Детето се роди здраво.

Веднага след операцията родилката е свързана с апарат за вентилация поради респираторни усложнения. Състоянието й се влоши и тя почина.

Подобни публикации

  1. Врагът на сънната апнея и диабет ! Има Решение
  2. Как да използвате филтър за синя светлина на PC и Mac устройства?
  3. Vision Pro може да се използва от хирурзи в хирургията
  4. Най-интересните и животоспасяващи технологии в света
  5. Каква е разликата между PDR и психологията?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.