Комбинация от грип и коронавирус Случай с Flurona се появи в Израел!grip i koronavirus

Комбинацията от грип и коронавирус Случаят с Flurona накара много хора да се тревожат. Ето всички подробности за случая Flurona, открит в Израел!

Флурона, комбинация от грип и коронавирус, беше наблюдавана при бременна жена в Израел . Случаят с Flurona предизвика сериозно безпокойство в целия свят. Е, едновременната поява на грип и COVID-19 води ли до по-тежко преодоляване на болестта? Подробности по темата са тук.

Комбинация от грип и коронавирус Какво е Flurona, какви са симптомите?

Болница Beilinson, разположена в Петах Тиква, Израел, съобщи, че както грипът, така и COVID-19 са открити при бременна жена. В изявлението на здравните власти се посочва, че жената няма разработена ваксина срещу новия тип коронавирус.

Прочети Още: Космическите колонии могат да предизвикат канибализъм: тревожно разкриване!

Някои доклади предполагат, че това събитие е първото в света, но някои съобщения се появиха в Съединените щати през пролетта на 2020 г., че има пациенти, които са имали едновременно грип и COVID-19.

Беше споделена важна информация за комбинацията от грип и COVID-19, наречена Flurona. Арнон Вижницер, директор на гинекологичното отделение на болницата, обясни, че заболяването е едно и също заболяване, че и двете засягат горните дихателни пътища и следователно причиняват затруднено дишане.

Посочено е, че жената, която беше изписана от болницата през последните дни, е в добро здравословно състояние. Беше съобщено, че жената е преживяла болестта сравнително леко. Министерството на здравеопазването на Израел продължава проучванията си, за да разбере дали Flurona, която се образува от комбинацията от два вируса, причинява по-сериозно заболяване.

Има много сериозно увеличение на случаите на грип в Израел, особено през последните седмици. Близо 2000 души са хоспитализирани в страната. Има тревожно увеличение на случаите на грип, съобщи министерството в сряда.

През зимата на миналата година имаше значително намаляване на случаите на грип поради новия тип ограничения за коронавирус. Тази година се наблюдава възраждане на случаите на грип с премахването на някои ограничения.

31-годишна бременна жена почина в Йерусалим миналата седмица, след като се зарази с грип. Жената, чието име не се съобщава, е била бременна в деветия месец, когато се разболя преди две седмици. Бебето на жената, която е откарана в болницата, е взето със секцио. Детето се роди здраво.

Веднага след операцията родилката е свързана с апарат за вентилация поради респираторни усложнения. Състоянието й се влоши и тя почина.

Подобни публикации

  1. Vision Pro може да се използва от хирурзи в хирургията
  2. Най-интересните и животоспасяващи технологии в света
  3. Каква е разликата между PDR и психологията?
  4. Как се прави кръводаряване? Какви са условията?
  5. Учените работят върху ваксина срещу COVID за пиене

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.