Защо Instagram трябва да бъде фаворитът на маркетолозите?

instagram prodajba 2020

Наскоро Instagram се превърна в една от най-предпочитаните платформи за маркетолозите . Маркетолозите искат да разберат защо Instagram нараства толкова много по отношение на потребителите .

В проучване на Social Media Examiner беше научено, че 71% от маркетолозите искат да научат повече за маркетинга в Instagram. Същото проучванеразкри, че Instagram е платформата, която е най-възприета от маркетолозите от 2016 до 2017 година.

Instagram става все по-голям. Имайки предвид всички тези причини, маркетолозите трябва да прочетат останалата част от нашата статия и да разберат защо любимата платформа за социални медии трябва да бъде Instagram.

Маркетинг в Instagram

 

Power Center

Решен да настигне Facebook , който е известен като мощност в света на социалните медии , Instagram се опитва да запази възможно най-много концепцията да се забави от тях, докато продължава да расте с иновации и актуализации.

Не би било правилно да се каже, че в Instagram има само млади хора. Въпреки че Instagram е платформа с по-млада аудитория от другите платформи, заслужава да се отбележи, че 33% от всички потребители на интернет на възраст 30-49 години използват Instagram . Можете да станете свидетели, че един от всеки трима потребители на интернет на възраст между 30-49 години използва Instagram . 18% от възрастовата група от 50-64 години използват Instagram, докато 8% от 65 и над възрастовата група използват Instagram . Изследването, направено от Pew, е достатъчно, за да могат маркетолозите да разгледат Instagram.

визуализации

С Instagram можете да споделяте снимки или видеоклипове, които привличат вниманието на клиентите или чрез вашия профил, или чрез функцията за истории . Досега в ушите на търговците е имало бръмчане поне три или четири пъти: Всички знаят, че акцентът трябва да е върху визуалното съдържание. И така, каква е причината за това? Фактът, че хората първо получават вниманието на визуалното съдържание, е изцяло свързан с ума на потребителите. Визуалното съдържание предава съобщението, което искате да дадете директно на потребителите и ви позволява незабавно да се свържете с тях.

Трафик на уебсайтове

Instagram дава най-добрия трафик на уебсайт в сравнение с всички други платформи за социални медии.Вече знаете, че има само два метода, използвани за споделяне на връзки в Instagram и този метод е истории с вашата биография.С функция, която идва в историите на Instagram, можете да свържете към истории освен биография. Не можете да свържете вашите акции или да изпращате трафик от вашите акции до вашия уебсайт.

Важното е да направите неща, които ще накарат потребителите да кликнат върху връзката. Описанията, снимките и видеоклиповете са най-голямото ви оръжие, което можете да използвате, за да привлечете вниманието на хората.Чувствайте се свободни да ги използвате и се уверете, че е достатъчно обнадеждаващо, преди да споделите.

Подобни публикации

  1. Идва ограничение на историите в Instagram
  2. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  3. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда
  4. Първи поглед към функцията за редактиране на туит в Twitter
  5. Какво е YouTube Premium? Характеристики и цена

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.