Съвети за растежа на страниците във Facebook

raztej facebook stranitsi

Facebook все още е най-важната социална мрежа за много търговци и собственици на малък бизнес; Въпреки всички подписани негативни кампании, тя продължава да се разраства.

Facebook все още се използва от много, потенциалите все още трябва да са сред вашите приоритети, за да се свържете с клиентите . В тази статия ние събираме съвети за растежа на Facebook страниците .

1. Блокиране на фалшиви последователи

Фалшивите последователи нямат принос към вашите публикации, което в крайна сметка ви кара да паднете от очите на истинските последователи. Тъй като Facebook показва вашите публикации на около 6% (или по-малко) от вашите последователи, е много важно хората, които достигате, да са по-подходящи.

Ако алгоритъмът на Facebook открие, че никой не се интересува от вашите публикации (например, ако страницата е съставена от фалшиви последователи ), вашият достъп ще продължи да намалява. Ето защо трябва да се опитате да не допускате тази грешка и да предотвратите максимално фалшиви последователи.

2. Направете потребителите като страницата

Когато потребител взаимодейства с вашата страница във Facebook, трябва да го поканите да хареса страницата. Това не е същото като изпращане на покана за връзка с LinkedIn; Хората, които сте поканили да харесате вашата страница, вече са взаимодействали с нея. Следователно, колкото по-рано отправите поканата, толкова по-големи са шансовете ви за успех.

3. Добавете призив за действие в края на статиите

В собствения си блог, на платформата за публикуване на LinkedIn или на която и да е друга платформа за публикуване, добавете фраза, която да позволи на потребителите да предприемат действия в края на всички ваши публикации.

Попитайте нещо, което смятате, че наистина може да направи, като например да помолите потребителите да ви следват в четири различни социални мрежи, да се абонирате за публикацията ви по имейл и да харесате страницата ви във Facebook, вместо да посещавате уебсайта си.

4. Използвайте страницата си във Facebook, за да разказвате различни истории

Повечето марки използват Facebook по начина, по който използват всички останали страници в социалните медии, които управляват. Те създават публикация и я споделят във всички акаунти в социалните медии веднага след като я програмират в Tampon или Hootsuite.

Основният въпрос, който си задавате е: Ако публикувате същото съдържание в Twitter, Instagram, Facebook и LinkedIn, защо вашите последователи да следват вашите акаунти във всички социални мрежи? Разбира се, вашите последователи няма да ви следят във всички социални мрежи, те нямат причина да ги следват.

За да бъдат успешни страниците в социалните медии, трябва да се създаде специално съдържание за всяка страница в социалните медии. Можете да използвате Facebook, за да споделяте дълги публикации, да споделяте интересни изображения или да задавате въпроси . Не трябва да забравяте, че хората не са щастливи да виждат едни и същи послания навсякъде.

Стана по-трудно от всякога да се създаде важна Facebook страница в резултат на последните събития , но тя остава важна позиция в мрежата и начините за ефективно и интересно използване на Facebook са безкрайни. Успехът ще отнеме много време и ще изисква много усилия, изразходвани за опит и грешки.

Подобни публикации

  1. Идва нова актуализация за реакциите на емоджи WhatsApp
  2. Microsoft обявява серия от иновации, идващи в Windows 11 Store
  3. Идва ограничение на историите в Instagram
  4. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  5. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.