Цената на абонамента за Apple Music е увеличена!apple music 2022

Цените на абонаментите за Apple One, Apple TV+ и Apple Music се увеличиха. И така, колко беше новата такса за услугите, предлагани от технологичния гигант? Ето всички подробности!

Има много важно развитие по отношение на цената на абонамента за Apple TV +, Apple One и Apple Music. В резултат на разработката имаше увеличение на абонаментната такса на популярната цифрова музикална услуга. В момента увеличението е ограничено до Съединените щати.

Колко е цената на абонамента за Apple Music?

Според новините в 9to5mac, технологичният гигант Apple е взел решение за цените на абонаментните планове на популярни услуги, наречени Apple Music, Apple TV+ и Apple One в Съединените щати. В резултат на взетото от компанията решение се наблюдава увеличение на абонаментните такси за тези услуги.

Разгледай Още: Характеристики на дисплея на Xiaomi 13 и 13 Pro

Месечната абонаментна такса на Apple Music се увеличи с $1 в индивидуалния пакет и $2 в семейния пакет. Индивидуалният пакет обаче се увеличи от $9,99 на $10,99, докато семейният пакет се увеличи от $14,99 на $16,99. Индивидуалният пакет е актуализиран до $109 на година от $99.

Има увеличение с $2 в абонаментния план на услугата Apple TV+. Цената на месечния абонамент за популярната услуга се увеличи от $4,99 на $6,99. Годишната абонаментна такса се увеличи от $49,99 на $69.

Apple One е сред услугите, които са увеличени. Месечната абонаментна такса за тази услуга се увеличи от $14,95 на $16,95, докато семейният пакет се увеличи от $19,95 на $22,95. Месечната такса на пакета Premier, който е $29,95, е актуализирана на $32,95.

Увеличението бележи първия път, когато Apple увеличава цените на абонамента за услугите Apple Music, Apple One и Apple TV+ в Съединените щати. Технологичният гигант заяви, че увеличението на цените в дигиталната музикална платформа се дължи на увеличението на разходите за лицензиране.

Все още не е известно дали абонаментната такса за Apple Music, една от най-популярните цифрови музикални платформи в света, ще се увеличи в България.

Подобни публикации

  1. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение
  2. 3-месечна безплатна кампания за Spotify Premium стартира!
  3. Нова функция за изкуствен интелект идва в Google Chrome
  4. Характеристики, цена и дата на пускане на Xiaomi Redmi K70 Series
  5. Разработен е плъгин за ускоряване на рекламите в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.