Цената на абонамента за Apple Music е увеличена!

apple music 2022

Цените на абонаментите за Apple One, Apple TV+ и Apple Music се увеличиха. И така, колко беше новата такса за услугите, предлагани от технологичния гигант? Ето всички подробности!

Има много важно развитие по отношение на цената на абонамента за Apple TV +, Apple One и Apple Music. В резултат на разработката имаше увеличение на абонаментната такса на популярната цифрова музикална услуга. В момента увеличението е ограничено до Съединените щати.

Колко е цената на абонамента за Apple Music?

Според новините в 9to5mac, технологичният гигант Apple е взел решение за цените на абонаментните планове на популярни услуги, наречени Apple Music, Apple TV+ и Apple One в Съединените щати. В резултат на взетото от компанията решение се наблюдава увеличение на абонаментните такси за тези услуги.

Разгледай Още: Характеристики на дисплея на Xiaomi 13 и 13 Pro

Месечната абонаментна такса на Apple Music се увеличи с $1 в индивидуалния пакет и $2 в семейния пакет. Индивидуалният пакет обаче се увеличи от $9,99 на $10,99, докато семейният пакет се увеличи от $14,99 на $16,99. Индивидуалният пакет е актуализиран до $109 на година от $99.

Има увеличение с $2 в абонаментния план на услугата Apple TV+. Цената на месечния абонамент за популярната услуга се увеличи от $4,99 на $6,99. Годишната абонаментна такса се увеличи от $49,99 на $69.

Apple One е сред услугите, които са увеличени. Месечната абонаментна такса за тази услуга се увеличи от $14,95 на $16,95, докато семейният пакет се увеличи от $19,95 на $22,95. Месечната такса на пакета Premier, който е $29,95, е актуализирана на $32,95.

Увеличението бележи първия път, когато Apple увеличава цените на абонамента за услугите Apple Music, Apple One и Apple TV+ в Съединените щати. Технологичният гигант заяви, че увеличението на цените в дигиталната музикална платформа се дължи на увеличението на разходите за лицензиране.

Все още не е известно дали абонаментната такса за Apple Music, една от най-популярните цифрови музикални платформи в света, ще се увеличи в България.

Подобни публикации

  1. Bitmoji-подобни аватари идват в WhatsApp!
  2. Вашата връзка не е поверителна грешка и решение
  3. Уникална функция пристигнаха в Telegram
  4. Как да добавите приятел в Discord?
  5. Как да изчистите кеша само на един сайт в Google Chrome?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.