Обявиха абонаментната цена на Facebook и Instagram без рекламиfacebook instagram bez reklama platen abonament

Обявиха абонаментната цена на Facebook и Instagram без реклами: Валидна ли е в България?

Meta обяви цената на абонаментния пакет на Facebook и Instagram без реклами. И така, валидни ли са цените и за България? Ето подробностите! През последните месеци имаше съобщения, че Facebook и Instagram ще бъдат платени. Мета потвърди тази новина в ново изявление. Facebook и Instagram обявиха цената на абонаментния си пакет без реклами.

Валидно ли е в България?

Meta преминава към платена абонаментна услуга поради строгите правила на ЕС за персонализираните реклами. Обявени са подробностите за услугата, която ще гарантира, че компанията няма да бъде санкционирана за събиране на данни и рекламни импресии.

Абонаментният пакет без реклами, който ще бъде валиден само в европейските страни, няма да се използва в България. Ценообразуването в европейските страни ще бъде по два различни начина за настолни и мобилни версии.

Уеб версията на абонаментния пакет без реклами ще има цена от 9,99 евро на месец, докато версиите за iOS и Android ще имат цена от 12,99 евро на месец. Мета каза, че тези цени ще се прилагат за всички свързани акаунти във Facebook и Instagram на първо място.

В бъдеще обаче ще се начислява допълнителна такса за свързани сметки. От 1 март 2024 г. ще има допълнителна такса от 6 евро за уеб и 8 евро за iOS и Android на свързан акаунт.

Как да публикувам анонимно в Фейсбук? Прочети!

Ето и месечните цени за Facebook, Instagram и свързан акаунт:

  • За настолен компютър: 9,99 евро
  • За мобилен телефон: 12,99 евро
  • За свързан акаунт (уеб): 6 евро
  • За свързан акаунт (мобилен): 8 евро

Мета заяви, че потребителите, които не искат да плащат, не трябва да плащат абонаментната такса без реклами. Потребителите, които не се възползват от пакета, все още ще виждат реклами. Какво мислите за това? Можете да споделите вашите коментари с нас в раздела по-долу. Тези такси все още не са прилагани. Предполагаеми урентировачни цени за България.

Подобни публикации

  1. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  2. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!
  3. Рекорден ръст на пазарната стойност на Apple
  4. Grok, изкуственият интелект на X, ще получава всички резюмета на новини от X!
  5. Сключено е ново споразумение между TikTok и Universal Music!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.