Множество нови функции идват в Telegramtelegram svoistva novi

Множество нови функции идват в Telegram: Отговор и персонализации на връзките!

Telegram започва да пуска редица нови функции за своите потребители, от отговори до визуализации на връзки. Ето и подробности за предстоящите функции! Telegram, едно от най-популярните приложения за съобщения, добавя повече опции към функции като отговори и споделяне на връзки. Новите промени, които дойдоха с последната актуализация, обещават повече персонализируемост за тези две функции и редица други малки подобрения.

Персонализиране на отговорите на съобщенията

За първи път, откакто Telegram въведе функцията за отговори през 2015 г., приложението предлага възможност за цитиране на конкретни части от всяко съобщение. Потребителите на Telegram вече ще могат да докосват цитата, за да се съсредоточат върху точното местоположение в оригиналното съобщение с анимация.

За да опитате това, докоснете съобщението (в iOS ще трябва да го натиснете и задържите), след това натиснете и плъзнете, за да изберете текста и изберете опцията „Snip“.telegram novi funktsii Освен това потребителите на Telegram ще могат да изпращат отговори и на други чатове. За да отговорите в друг чат, сега можете да докоснете лентата за отговори над полето за въвеждане, да изберете „Отговор в друг чат“ и след това да изберете къде искате да го изпратите.

Друго подобрение, идващо с най-новата актуализация на Telegram, включва възможността за добавяне на форматиране на цитати към всеки текст, включително множество цитати в отговор. По този начин контекстното меню ще бъде актуализирано, за да осигури по-рационализирано изживяване.

Персонализируеми визуализации на връзки

Функцията за визуализации на връзки също получава пълна реконструкция, за да даде на потребителите по-голям контрол. Например, потребителите на Telegram вече могат да променят размера на носителя, да изберат къде да се появи визуализацията (в горната или долната част на съобщението) и да изберат коя връзка да прегледат, ако има няколко връзки. И накрая, сега можете да докоснете навсякъде в областта за визуализация, за да отворите връзка.

За премиум потребителите, от друга страна, Telegram добавя още опции за персонализиране на акаунта им, като избере цвят или цветова комбинация. Тази специална функция ще промени цвета на името на акаунта във всички групи, връзките, които изпращат, и отговорите на техните съобщения. Какво мислите за новите функции, които идват в Telegram? Можете да споделите мислите си с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. YouTube с нова функция Супер чат
  2. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  3. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  4. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  5. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.