Абонатите на Apple TV Plus са разочарованиapple tv plus

Умишлено ли е намален броят на абонатите на Apple TV Plus? Apple, която казва, че има 20 милиона абонати на профсъюза IATSE, е обвинен в изплащане на ниски заплати.

Броят на абонатите на Apple TV Plus беше разкрит в изявлението на Apple до синдикален съюз. Тази цифра означава, че компанията може да плаща на своите производствени екипи по -ниски такси от услуги като Netflix.

Apple никога не оповестява публично броя на абонатите за своята услуга за стрийминг на Apple TV+, която стартира през есента на 2019 г. Анализаторите не са склонни да предлагат оценки, но мнозина  знаят, че това е по -малко в сравнение с услуги като Disney+ с 116 милиона абонати и Netflix с 209 милиона абонати .

 Apple сподели, че неговата телевизия + услуга имаше по-малко от 20 милиона абонати в САЩ и Канада от юли, както се съобщава от Международния съюз на служителите на театралната сцена ( IATSE ) .

Прочети Още: Хамстерът за крипто търговия S&P печели над 500

Умишлено ли е намален броят на абонатите на Apple TV Plus?

Фактът, че Apple плаща на производствените си екипи с отстъпка, въпреки че е най -ценната компания в света, подчертава някои от проблемите, пред които са изправени холивудските работници. Членовете на профсъюза разпалват гнева, като стачкуват за по -добри заплати и условия на труд срещу Apple, която иска да замени конвенционалната телевизия. 

Говорител на профсъюза заяви, че Apple има по -малко от 20 милиона абонати на IATSE. Съюзът, който представлява продуценти, оператори и други подобни работници, има право, съгласно настоящия договор, да плаща по -малко на работниците от екипажа, ако услугата има по -малко от 20 милиона абонати.

Но синдикалните лидери твърдят, че излъчващите платформи вече не са нова форма на медии и че компаниите, финансиращи продукции, трябва да плащат ставки по -близо до традиционните медийни продукции. 

Отбелязвайки, че това е спряло преговорите за прессъобщението на IATSE, „ някои„ нови медии “, работещи по проекти, бюджети за филми на блокбастъри в конкуренция или надвишаване на строителството, поемат дори по -малко отговорност. “ Той каза. Говорителят каза, че IATSE се подготвя за стачка и синдикатът ще ще бъде използван за удари на 150 000 членове на бюлетините Той каза, че ще гласува на 1 октомври.

Apple, от друга страна, не коментира тези твърдения, но заяви пред CNBC, че компанията плаща проценти, сравними с водещите стрийминг услуги.

Първокласната оригинална серия на Apple TV Plus е нараснала до повече от пет дузини заглавия от старта си преди почти две години. Шоутата включват спечеления от Еми Тед Ласо , Сутрешното шоу , Вижте и 10-епизодна адаптация на сагата на Фондация Исак Азимов .

Подобни публикации

  1. Нова промяна в мобилното приложение на YouTube
  2. Threads се развива: Налични са много нови функции
  3. TikTok получи едно от най-големите наказания напоследък!
  4. Невероятна иновация от Google Translate
  5. Функцията за аудио и видео разговори идва в X!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.