Абонатите на Apple TV Plus са разочарованиapple tv plus

Умишлено ли е намален броят на абонатите на Apple TV Plus? Apple, която казва, че има 20 милиона абонати на профсъюза IATSE, е обвинен в изплащане на ниски заплати.

Броят на абонатите на Apple TV Plus беше разкрит в изявлението на Apple до синдикален съюз. Тази цифра означава, че компанията може да плаща на своите производствени екипи по -ниски такси от услуги като Netflix.

Apple никога не оповестява публично броя на абонатите за своята услуга за стрийминг на Apple TV+, която стартира през есента на 2019 г. Анализаторите не са склонни да предлагат оценки, но мнозина  знаят, че това е по -малко в сравнение с услуги като Disney+ с 116 милиона абонати и Netflix с 209 милиона абонати .

 Apple сподели, че неговата телевизия + услуга имаше по-малко от 20 милиона абонати в САЩ и Канада от юли, както се съобщава от Международния съюз на служителите на театралната сцена ( IATSE ) .

Прочети Още: Хамстерът за крипто търговия S&P печели над 500

Умишлено ли е намален броят на абонатите на Apple TV Plus?

Фактът, че Apple плаща на производствените си екипи с отстъпка, въпреки че е най -ценната компания в света, подчертава някои от проблемите, пред които са изправени холивудските работници. Членовете на профсъюза разпалват гнева, като стачкуват за по -добри заплати и условия на труд срещу Apple, която иска да замени конвенционалната телевизия. 

Говорител на профсъюза заяви, че Apple има по -малко от 20 милиона абонати на IATSE. Съюзът, който представлява продуценти, оператори и други подобни работници, има право, съгласно настоящия договор, да плаща по -малко на работниците от екипажа, ако услугата има по -малко от 20 милиона абонати.

Но синдикалните лидери твърдят, че излъчващите платформи вече не са нова форма на медии и че компаниите, финансиращи продукции, трябва да плащат ставки по -близо до традиционните медийни продукции. 

Отбелязвайки, че това е спряло преговорите за прессъобщението на IATSE, „ някои„ нови медии “, работещи по проекти, бюджети за филми на блокбастъри в конкуренция или надвишаване на строителството, поемат дори по -малко отговорност. “ Той каза. Говорителят каза, че IATSE се подготвя за стачка и синдикатът ще ще бъде използван за удари на 150 000 членове на бюлетините Той каза, че ще гласува на 1 октомври.

Apple, от друга страна, не коментира тези твърдения, но заяви пред CNBC, че компанията плаща проценти, сравними с водещите стрийминг услуги.

Първокласната оригинална серия на Apple TV Plus е нараснала до повече от пет дузини заглавия от старта си преди почти две години. Шоутата включват спечеления от Еми Тед Ласо , Сутрешното шоу , Вижте и 10-епизодна адаптация на сагата на Фондация Исак Азимов .

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.