Хамстерът за крипто търговия S&P печели над 500

hamster kripto pari

Какви крипто купи хамстерът за търговия с крипто? Г -н Goxx, който търгува с кипто, успя да победи човешките инвеститори.

Хамстерът за търговия с крипто може да е спечелил повече от много търговци. Хамстерът на име Mr Goxx търгува с криптовалути в клетка, оборудвана за автоматично купуване и продажба на криптовалути от юни.

Хамстерът на име Г -н Гокс смята, че може да забогатее от търговията с криптовалути като много хора.

Но инвестициите му са забележителни по две причини: Първо, представянето му през целия му живот се е увеличило с близо 20%, побеждавайки много професионални търговци и фондове. Второ, г -н Гокс е хамстер.

Прочети Още: ЦРУ използва рекламен блокер срещу вируси

Какви крипто купи хамстерът за търговия с крипто?

Хамстерът на име Mr Goxx независимо търгува портфолио от различни криптовалути от 12 юни и представянето му досега е впечатляващо. Портфолиото се е увеличило с почти 24% в петък, според акаунта в Twitter @mrgoxx, който документира ежедневното представяне при всяка транзакция, извършена от хамстера. Производителността на г -н Goxx надмина Bitcoin и S&P 500 в същия период от време.

Mr. Goxx has concluded his office hours for tonight with 1 order(s) placed. Career Performance: +63.27 EUR (+19.41 %) DISCLAIMER This content is for entertainment purposes only. Investments shown here are not financial advice.

Собственикът на г-н Goxx е построил „ Goxx Box “, офис, оборудван с крипто, който дава на хамстерите възможност да изпълняват различни упражнения и след това да извършват определени сделки с криптовалута . Хамстерът може да влезе в офиса си, когато иска да търгува.

Първо, Goxx преминава през „колелото на намеренията“, за да избере коя от около 30 криптовалути да търгува. След като крипто е избран, хамстерът преминава през един от двата „тунела за вземане на решения“, които задействат търговия за покупка или продажба на избраната криптовалута.

Най -големите криптовалути, държани в момента от хамстера, включват Tron, Ripple , Cardano и Ethereum .

Според доклад на Protos, портфейлът на Goxx е финансиран с еквивалент от 390 евро в криптовалута. Неидентифицираният пазач и бизнес партньор на г -н Goxx каза пред Protos, че търговията на хамстера се коригира автоматично с увеличение от 20 евро.

Г -н Goxx е реализирал печалба от 77 евро, според данни от миналия петък следобед. Според данните за производителността, събрани от Protos, портфолиото му е достигнало около 580 долара в средата на септември, където представянето му се е увеличило с близо 50% за по-малко от три месеца .

Последните продажби на криптовалути обаче нанесоха удар върху печалбите на хамстера. Все пак снегът е сняг и г -н Гокс вероятно разбира това. „ Г -н Гокс е щастлив да види, че някои от инвестициите му най -накрая се изплащат “, каза неговият бизнес партньор пред Protos .

Подобни публикации

  1. Instagram вече ще цензурира снимки с голота в DM
  2. Какво представлява динамичният остров, който познаваме с iPhone 14 Pro?
  3. YouTube с нов дизайн за мобилни устройства и мрежа
  4. 9 неизвестни функции на Twitter
  5. TikTok имитира някои функции на BeReal!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.