Хамстерът за крипто търговия S&P печели над 500hamster kripto pari

Какви крипто купи хамстерът за търговия с крипто? Г -н Goxx, който търгува с кипто, успя да победи човешките инвеститори.

Хамстерът за търговия с крипто може да е спечелил повече от много търговци. Хамстерът на име Mr Goxx търгува с криптовалути в клетка, оборудвана за автоматично купуване и продажба на криптовалути от юни.

Хамстерът на име Г -н Гокс смята, че може да забогатее от търговията с криптовалути като много хора.

Но инвестициите му са забележителни по две причини: Първо, представянето му през целия му живот се е увеличило с близо 20%, побеждавайки много професионални търговци и фондове. Второ, г -н Гокс е хамстер.

Прочети Още: ЦРУ използва рекламен блокер срещу вируси

Какви крипто купи хамстерът за търговия с крипто?

Хамстерът на име Mr Goxx независимо търгува портфолио от различни криптовалути от 12 юни и представянето му досега е впечатляващо. Портфолиото се е увеличило с почти 24% в петък, според акаунта в Twitter @mrgoxx, който документира ежедневното представяне при всяка транзакция, извършена от хамстера. Производителността на г -н Goxx надмина Bitcoin и S&P 500 в същия период от време.

Mr. Goxx has concluded his office hours for tonight with 1 order(s) placed. Career Performance: +63.27 EUR (+19.41 %) DISCLAIMER This content is for entertainment purposes only. Investments shown here are not financial advice.

Собственикът на г-н Goxx е построил „ Goxx Box “, офис, оборудван с крипто, който дава на хамстерите възможност да изпълняват различни упражнения и след това да извършват определени сделки с криптовалута . Хамстерът може да влезе в офиса си, когато иска да търгува.

Първо, Goxx преминава през „колелото на намеренията“, за да избере коя от около 30 криптовалути да търгува. След като крипто е избран, хамстерът преминава през един от двата „тунела за вземане на решения“, които задействат търговия за покупка или продажба на избраната криптовалута.

Най -големите криптовалути, държани в момента от хамстера, включват Tron, Ripple , Cardano и Ethereum .

Според доклад на Protos, портфейлът на Goxx е финансиран с еквивалент от 390 евро в криптовалута. Неидентифицираният пазач и бизнес партньор на г -н Goxx каза пред Protos, че търговията на хамстера се коригира автоматично с увеличение от 20 евро.

Г -н Goxx е реализирал печалба от 77 евро, според данни от миналия петък следобед. Според данните за производителността, събрани от Protos, портфолиото му е достигнало около 580 долара в средата на септември, където представянето му се е увеличило с близо 50% за по-малко от три месеца .

Последните продажби на криптовалути обаче нанесоха удар върху печалбите на хамстера. Все пак снегът е сняг и г -н Гокс вероятно разбира това. „ Г -н Гокс е щастлив да види, че някои от инвестициите му най -накрая се изплащат “, каза неговият бизнес партньор пред Protos .

Подобни публикации

  1. Какво е HeyGen AI?
  2. Spotify и OpenAI си сътрудничат: Функцията за дублаж идва в Spotify!
  3. HTML версията на Gmail напуска: Кога?
  4. Threads продължава да се подобряват: Бутонът „Редактиране“ е на път!
  5. Функциите, поддържани от изкуствен интелект, идват в приложението SwiftKey Keyboard!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.