Поддръжката на изкуствен интелект идва в секцията „Спомени“ в Google Photos!google photos ai

Поддръжката на изкуствен интелект идва в секцията „Спомени“ в Google Photos!

Google Photos обяви, че ще се възползва от изкуствения интелект в новата си актуализация. Ето функциите и подробностите, които трябва да бъдат обновени в приложението! Google Photos създаде раздела „Спомени“, за да направи спомените на потребителите по-приятни. В този раздел примерни снимки, направени от минали години и скорошна история, се превръщат в албум в кратки секции.

Албумът може да се отваря и гледа под формата на истории. Благодарение на предстоящата актуализация, снимките в Memories ще бъдат достъпни за редактиране от потребителите. С подкрепата на изкуствения интелект ще се превърне в много по-креативна секция.

Добавянето и изваждането може да се прави в секцията Спомени!

В текущата версия на Google Photos снимките в Memories се създават автоматично. Не можете да редактирате тези снимки. Въпреки това, с новата актуализация, поддържана от изкуствен интелект, ще можете да променяте снимките, както желаете.

С други думи, вие ще можете да добавите нова снимка към вашата секция Спомени или да премахнете снимка, която не харесвате от албума. Ако не сте доволни от албума, изготвен от самото приложение, вместо това ще можете сами да създадете албум със спомени.

Вие сами ще можете да определите заглавието и текстовете на албума. Ако имате нужда от помощ, изкуственият интелект ще може да ви предложи заглавия. По този начин ще създадете по-креативен и персонализиран албум за спомени.

Поддръжката на AI засега е достъпна само за някои потребители в САЩ. Скоро обаче всички потребители ще могат да използват новата версия, актуализирана с изкуствен интелект. Има още една страхотна функция, идваща в приложението с актуализацията. Ще можете да споделяте създадените от вас албуми и времеви линии с вашите близки в социалните мрежи.

Google Photos продължава да работи за подобряване на външния вид на секцията Спомени.

Обичате ли да споделяте спомените си и да правите фотоалбуми? Нека се срещнем в коментарите.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.