Как да прехвърля контакти от Android на iPhone?prehvarlane na kontakti ot android na iphone

Как да прехвърля контакти от Android на iPhone?

Ако не сте сигурни как да прехвърлите контактите си от старото си устройство, ето методите за прехвърляне на контакти от Android към iPhone! Какви стъпки трябва да се следват за прехвърляне на контакти от Android към iPhone ? Подготвили сме много подробно ръководство за потребителите на смартфони, които са любопитни за отговора на този въпрос. Можете да направите това, като прегледате ръководството, което сме подготвили.

Ако сте закупили ново устройство и сте преминали към напълно различна платформа, може би сте забелязали, че прехвърлянето на данни между устройства е по-сложно от обикновено. Ако в този момент не сте сигурни как да прехвърлите контактите си от вашето Android устройство на вашия iPhone, вие сте на правилното място.

Ако вече сте използвали устройство с Android, предполагаме, че вече имате акаунт в Gmail. С помощта на този акаунт можете лесно и без усилие да архивирате контакти и да прехвърлите всичките си контакти на новия си смартфон.

В това ръководство, което сме подготвили за вас, ние сме тук с методите за преместване на ръководството от устройство с Android на iPhone. Преди да започнете, уверете се, че имате две устройства с вас и двете устройства са свързани към интернет. Ако се чувствате готови, можем да преминем към нашето ръководство.

Какви са стъпките за прехвърляне на контакти от Android към iPhone?

 • Влезте в приложението Настройки на телефона си с Android.
 • Щракнете върху раздела Акаунти.
 • Натиснете вашия акаунт в Google.
 • Активирайте синхронизирането на контакти, ако не е включено.
 • Зареждането ще отнеме няколко минути.
 • Отворете приложението Настройки на вашия iPhone.
 • Щракнете върху раздела Хора.
 • Натиснете бутона Акаунти.
 • Докоснете бутона Добавяне на акаунт.
 • Влезте с вашия акаунт в Gmail на устройството си с Android.
 • Уверете се, че опцията Контакти е активна по време на влизане.

Възможно е да прехвърлите вашите контакти от вашия смартфон с операционна система Android на вашия iPhone. И така, какви стъпки трябва да се следват, за да прехвърлите контакти между две устройства? Ако следвате някои стъпки в ред, ще завършите успешно процеса на прехвърляне.

Вижте приложението Настройки на вашия смартфон с операционна система Android. Докоснете раздела Акаунти на страницата с настройки. Натиснете своя акаунт в Google веднага след този процес. Активирайте синхронизирането на контакти, ако не е включено. Този процес може да отнеме няколко минути.

Влезте в приложението Настройки на вашия iPhone. Веднага след това докоснете раздела Хора. След това натиснете бутона Акаунти. В следващата стъпка трябва да изберете опцията „Добавяне на акаунт“. След като направите това, влезте с акаунта в Gmail на вашия смартфон с операционна система Android.

Трябва да се уверите, че опцията Директория е активна по време на влизане. Ако транзакцията е завършена, процесът на прехвърляне ще бъде успешен.

Като използвате метода по-горе, ще можете да прехвърляте контакти по начин без загуби. Разбира се, един от методите, които можете да използвате като алтернатива, е SIM картата, но вместо SIM картата, имайки предвид възрастта, която сме навършили, архивирането и съхраняването на директорията в облака би било най-доброто решение.

В интерес на истината, ако вашата SIM карта се повреди, трябва да се смени и подобни случаи, е възможно да загубите вашите контакти. Тъй като това е ситуация, която много от нас не желаят, ще бъде полезно да разчитаме на технологии за съхранение в облак.

Често задавани въпроси
Ще отговорим на често задаваните въпроси относно прехвърлянето на контакти.

Как да прехвърля контакти от iPhone?

За да прехвърлите контактите, които сте запазили на SIM картата на iPhone, първо прегледайте страницата с настройки на устройството и след това влезте в категорията Контакти. В следващата стъпка изберете „Прехвърляне на контакти от SIM“. Посочете къде искате да прехвърлите контактите на SIM картата. Когато процесът приключи, контактите ще бъдат прехвърлени в контактите на iPhone.

Как да прехвърля телефонния указател?

За да импортирате контакти от SIM картата в телефон с Android, отворете контактите и изберете „Редактиране и управление“, след което докоснете „Импортиране от SIM“. За този процес на iPhone влезте в категорията Контакти от настройките. Натиснете Прехвърляне на контакти от SIM. Накрая изберете къде искате да прехвърлите контактите.

Как да прехвърля контакти на SIM?

За да прехвърлите контакти на SIM карта, първо отворете Контакти. Натиснете иконата с три точки и след това изберете „Управление на контакти“. В следващата стъпка докоснете „Експортиране на контакти“. Накрая натиснете опцията „SIM“.

Подобни публикации

 1. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M15 5G
 2. Характеристики на Motorola Moto G64 5G
 3. Характеристики на Xiaomi Redmi Turbo 3
 4. Характеристики на Redmi K80
 5. Характеристики на Galaxy Watch 7 Series

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.