Обявихме партньорството на Audi и Apple Musicaudi apple music

Благодарение на партньорството между Audi и Apple Music, интеграцията на Apple Music идва във всички автомобили на Audi. Ето подробностите!

Audi добави Apple Music към своите автомобили, за да даде на потребителите възможността да слушат музика без нужда от допълнителни устройства . Новата интеграция на Apple Music позволява на клиентите да имат достъп до личните си акаунти в Apple Music директно от информационно-развлекателната система на Audi, без нужда от Bluetooth или USB.

Прочети Още: Предстои актуализация, която опростява интерфейса на TikTok

Потребителите на автомобили Audi могат да свържат активен абонамент към своя автомобил и след това да имат достъп без реклами до Apple Music с 90 милиона песни и десетки хиляди плейлисти. Christiane Zorn , продуктовият маркетинг мениджър на Audi  , направи следните изявления за партньорството:

„Интегрирането на Apple Music в системата за аудио-развлечение е следващата стъпка в сътрудничеството между Audi и Apple. Audi систематично се стреми да дигитализира превозните средства и вярва, че интериорният дизайн все повече се превръща в трета сфера на живота.“

Интеграцията на Apple Music идва за всички автомобили Audi

Интеграцията на Apple Music ще бъде достъпна за почти всички автомобили на Audi в Европа, Северна Америка и Япония от тази година. Интеграцията лесно ще се разпространи в превозни средства, които вече са на пътя чрез автоматични актуализации по въздуха.

За да активирате Apple Music, просто отворете приложението Audi infotainment. След това можете да следвате инструкциите на екрана, за да влезете с Apple ID, който използвате за Apple Music. В допълнение, автомобилите на Audi се предлагат с поддръжка на Apple CarPlay. Драйверите могат да свържат своя iPhone чрез безжична връзка или USB. Споменахме, че подобно партньорство може да се осъществи между Tesla и Apple вбъдеще.

По този начин шофьорите ще могат да получават оптимизирани за трафика упътвания, да извършват повиквания, да изпращат и получават съобщения и да слушат музика, като всичко това просто докосват сензорния екран или използват гласово управление на Siri.

Подобни публикации

  1. Интересен ход от Spotify: Деактивира устройството Car Thing!
  2. Tesla сложи край на ерата на докосването на волана!
  3. Tesla работи върху гласовия асистент в колата!
  4. Електрическите автомобили може да са още по-ценни: Открит е нов метод за удължаване живота на батериите!
  5. Характеристики на новото Renault Clio, цена и дата на пускане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.