Amazon Обвинен В Лъжа На Конгреса На САЩamazon sasht

Изявленията на Amazon пред американския конгрес станаха дневен ред. Дали Джеф Безос от Amazon лъже?

Изявленията на американския конгрес на Amazon не успяха да убедят представителите на Конгреса. Джеф Безос и други ръководители на Amazon може би са излъгали Конгреса. 

Представители на Камарата на представителите на САЩ казват, че са готови да се обърнат към Министерството на правосъдието, за да разследват дали ръководителите на Amazon, включително бившият главен изпълнителен директор Джеф Безос, са излъгали Конгреса дали интернет гигантът е използвал несправедливо данните на клиентите, за да създаде и пусне на пазара свои собствени. продукти .

Прочети Още: НАСА се подготвя за изграждане на WiFi мрежа на Луната

Изявленията на Американския конгрес в САЩ бяха на дневен ред

Служители в Индия бяха обвинени, че доказват, че продуктите, продавани от трети страни, са популярни сред купувачите, а Amazon разработва версии, които да съперничат на тези популярни продукти.

Според вътрешни документи в делото, Amazon също така твърди, че е фалшифицирала резултатите от търсенето на продукти, за да рекламира несправедливо собствените си продукти и да унищожи конкуренцията на индийския уебсайт.

Тези файлове, получени от Ройтерс, противоречат на предишни твърдения и препратки на ръководители и основател на Amazon Безос към подкомисията на Съдебната палата по антимонопол. На изслушването през юли 2020 г. космическият милиардер заяви, че собствената политика на Amazon „забранява използването на анонимизирани данни, ако се отнася до един -единствен продавач, когато решава да пусне продукти с частна марка“.amazon sasht

Нейт Сътън, помощник -генерален юрисконсулт на Amazon, каза на изслушването преди година: „ Ние не използваме никакви данни за продавачи, за да се конкурираме с тях .“ Той също така каза, че Amazon „не използва никакви конкретни данни за продавача при създаването на своите собствени продукти с частни марки „и изтласква конкурентните продукти на заден план. Той каза, че не е променил класацията за търсене за

Сега председателят на подкомисията Дейвид Н. Сицилин (D-RI) и заместник-председателят Прамила Джаяпал (D-WA), председателят на Съдебната комисия Джеролд Надлер (D-NY) и други смятат, че Конгресът е подведен от гиганта за електронна търговия.

Те призоваха новия изпълнителен директор на Amazon , Анди Джаси , да предостави нови доказателства, които да покажат, че американската мегакорпорация не лъже за копиране на продуктите на конкурентите си и за повишаване на собствените си версии на марката в резултатите от търсенето, или е изправена пред потенциално наказателно разследване от Министерство на правосъдието.

“ Предлагаме ви една последна възможност да потвърдите пред Комитета предходните изявления, направени от името на Amazon. Силно ви насърчаваме да се възползвате от тази възможност, когато преценим дали е целесъобразно да отнесете този въпрос до Министерството на правосъдието за наказателно разследване .“ беше казано.

Подобни публикации

  1. Netflix и приложението за запознанства Bumble си сътрудничат
  2. Важна новина на всички потребители на Йеттел 2023
  3. Кога ще бъдат пуснати MacBooks с OLED дисплеи?
  4. Нова функция за Гледания сега под туитове ви очаква!
  5. На държавните служители на САЩ е забранено да използват TikTok

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.