Apple M1 Max не познава конкурент в бенчмарк тестоветеРеферентният резултат на Apple M1 Max изненадва. Колко мощен е най-мощният процесор на Apple?

С референтния резултат на Apple M1 Max той унищожава конкуренцията по нови критерии. Apple прекара значително време, хвалейки се колко бързи са новите му процесори M1 Pro и M1 Max, но е трудно да се приемат сериозно маркетинговите трикове на която и да е компания.

Новият чип M1 Max в MacBook Pro през 2021 г. вече изненада феновете на лаптопите с марка Apple с впечатляващи показатели за процесора. Нов набор от тестове от M1 Max показва колко мощен е SoC.

Според публикацията в Geekbench , 2021 MacBook Pro, оборудван с чип M1 Max с 64 GB комбинирана памет, може да отбележи 68870 точки. Това е приблизително три пъти повече от 13-инчовия MacBook Pro резултат с чипа M1. (Вкара 21800 на Geekbench.)

Прочети Още: Adobe дава време на служителите да имат ваксина срещу коронавирус

Apple M1 Max бенчмарк резултат изненади

На своето събитие Unleashed в понеделник Apple заяви, че чипсетът M1 Max е най -мощният SoC , който някога е създавал . Компанията дори твърди, че е четири пъти по-бърз от оригиналния чип M1.

Текущите показатели изглеждат три пъти по -бързи. Трябва обаче да се отбележи, че не сме сигурни коя конфигурация на M1 Max се използва в системата за сравнение.

По време на първоначалното съобщение Apple заяви, че ще предложи M1 Max както в 24- ядрени, така и в 32-ядрен GPU конфигурации. Според числата, които видяхме; Някои, като разработчика Steve Troughton-Smith, вярват, че текущият бенчмарк, който виждаме, може да се основава на 24-ядрен GPU.m1 mac pro

Голяма част от това убеждение произтича от факта, че цифрите не достигат повече от 90 000 точки, наблюдавани във версията на лаптопа на RTX 3080 на Nvidia. Това е важно, защото Apple заяви, че максималната производителност на M1 Max ще съответства на дискретния GPU.

Като цяло най-новите SoC на Apple продължават да доставят страхотни числа. Разбира се, бенчмарковете никога не разказват пълната история за това колко добре ще работи устройството по време на ежедневни задачи. Но това е добър начин да определите колко мощна е технологията вътре.

MacBook Pro все още не са кандидати за компютри за игри поради много проблеми. Все пак нещата могат да се променят с годините.

С толкова високи резултати не е изненада, че Apple продължава да възхвалява своите компютри с чипа M1 като един от най -мощните чипове, които някога е пускала.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.