Apple потвърждава досадния проблем на iPhone 14 Proproblem s display apple iphone 14pro

Apple потвърждава досадния проблем на iPhone 14 Pro: Ще бъде ли решен?

Apple потвърди проблема с екрана, наблюдаван в моделите iPhone 14 Pro, и изглежда, че проблемът ще бъде отстранен в следващата актуализация. Ето подробностите!

iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max са отлични телефони, но никой телефон не е напълно имунизиран и имунизиран срещу случайни грешки, а грешка, която наскоро засегна тези телефони, причинява мигане на хоризонтални линии на екрана, когато са включени или отключена.

Това попада в категорията на досадните бъгове, а не като по-сериозен проблем, но все пак не е нещо, което бихте искали да видите на скъп нов телефон, и това е проблем, с който се съобщава, че много хора изпитват, както е забелязано от MacRumors.

Apple казва, че проблемът ще бъде отстранен в следващата актуализация

В бележка от Apple, цитирана от MacRumors, компанията признава грешката и казва, че „Apple е наясно с проблема и скоро ще се появи софтуерна актуализация, за да го поправи . “

Така че, ако изпитвате този проблем, няма за какво да се притеснявате, защото това е по-скоро софтуерен проблем, отколкото хардуерен бъг, така че една проста софтуерна актуализация ще го поправи.

Въпреки това остава неясно кога точно ще бъде пусната актуализацията, която ще коригира този проблем, но се очаква да пристигне с iOS 16.3. Като алтернатива има шанс компанията да пусне iOS 16.2.

Подобни публикации

  1. Какво представлява функцията за проследяване на очите на iPhone?
  2. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  3. Asus Rog съюзник
  4. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  5. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.