Apple пусна 10 полезни съвета за нови потребители на iPhone10 polezni neshta za iphone

Apple пусна 10 полезни съвета за нови потребители на iPhone 2023

Apple са подготвили полезно ръководство за тези, които искат да имат iPhone в първите дни на новата година. Ето препоръките на Apple!

Успехът на Apple от страна на iPhone им позволява да печелят все повече потребители всеки ден. Според проучванията, проведени през последните години, преходът от Android към iPhone се е увеличил значително. Въпреки че изпълняват едни и същи функции, преходът между iOS и Android, които по същество са две различни операционни системи по отношение на дизайн и използване, може да бъде предизвикателство за потребителите.

Тъй като Apple очаква увеличение на продажбите на iPhone през следващите дни, тя публикува 10 много полезни съвета за iPhone , за да улесни новите потребители.

10 съвета, които Apple препоръчва да използвате

Споделяне на моментна снимка
Споделянето на моментни снимки е лесно на iPhone. След като отворите снимката, която искате в галерията, натиснете и задръжте върху елемента, който искате да изрежете. Елементът ще бъде изрязан автоматично. След това можете лесно да изпратите изрязаната снимка на желаното лице, като използвате функцията „Поставяне“ в приложението iMessage.

Персонализиране на заключен екран
Персонализирането на заключен екран, което срещнахме с iOS 16, може лесно да се приложи на телефони iPhone. За да видите различните филтрирани версии на основната снимка на заключения екран, просто плъзнете наляво или надясно на заключения екран.

Вижда се Wi-Fi парола
Понякога можете да забравите паролата на мрежата, към която сте свързани. Много е лесно да научите паролата с iPhone. Отворете иконата Wi-Fi в настройките и щракнете върху мрежата, към която сте свързани. Щракнете върху паролата, за да предоставите необходимата проверка на Face ID. Вече можете да видите паролата.

Преки пътища за съобщения
Можете бързо да напишете думите, които използвате постоянно, с помощта на съкращения. Щракнете върху Настройки>Общи>Клавиатура>Вмъкване на текст. Можете да присвоите групата думи, която сте определили, към буквите за бърз достъп, които искате, като щракнете върху знака „плюс“ в горния десен ъгъл.

Добавяне на режим на изтощена батерия към Центъра за управление
Понякога е необходимо бързо да достигнете до желаните функции на iPhone. В този момент Apple, която предоставя персонализиране на потребителите, позволява редактирането на преките пътища в Центъра за управление. Кликнете върху Настройки>Център за управление. Преместете режима на изтощена батерия отдолу в горната част. Сега можете бързо да получите достъп до режим на изтощена батерия.

Подобни публикации

  1. Характеристика на Vivo V30 Pro
  2. Грешка в „iMessage Signed Out“ и решение на iPhone
  3. Функцията Circle to Search ще се появи и на други телефони
  4. Samsung Galaxy S24 с проблем в Android Auto!
  5. Сгъваем телефон идва от Apple

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.