Честта може да бъде обект на санкции на САЩСъединените щати, които са събрали реакции със санкциите, които са въвели за Huawei, сега може да планират подобна стъпка за Honor.

Съединените щати , които са събрали реакции със санкциите, които са въвели за Huawei , сега може да планират подобна стъпка за Honor . Няма логично обяснение защо Honor, която наскоро беше продадена, за да се избегнат подобни проблеми, може да бъде обект на тези санкции.

Honor може да бъде изправен пред санкции на САЩ

Добавена в списъка на субектите през май 2019 г., Huawei има сериозни проблеми при търговията с американски компании оттогава. Всъщност дори спирането на услугите на Google е причинило наистина сериозни проблеми на Huawei.

Прочети Още: Farm Game FarmVille 3 Видеоиздаденhonor magic 3 snapdragon 888 plus

Според доклада на Washington Post, Пентагонът и Министерството на енергетиката гласуваха за добавяне на Honor към списъка на субектите, докато Министерството на търговията и Държавният департамент гласуваха друго. С други думи, може да се каже, че има ситуация с гласуване 2-2. В този случай основното решение ще бъде оставено на президента на САЩ Байдън.

По принцип виждаме, че това решение е неоправдано в много отношения: Priority Honor вече не е под чадъра на Huawei, а компанията няма никакви дейности или 5G проучвания в Америка.

Honor може да понесе сериозни загуби след такова решение, но няма логични причини да се очаква това решение да стане реалност в близко бъдеще. Разбира се, ще трябва да изчакаме още малко, за да видим какво ще се случи.

И така, какво мислите за тази стъпка на Съединените американски щати? Смятате ли, че Honor може да бъде добавен към списъка на субектите? Не забравяйте да споделите вашите виждания по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по -долу.

Подобни публикации

  1. Събитието Xiaomi 2023 приключи: Какво беше представено?
  2. Нова промяна в мобилното приложение на YouTube
  3. Threads се развива: Налични са много нови функции
  4. TikTok получи едно от най-големите наказания напоследък!
  5. Невероятна иновация от Google Translate

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.