Обявена е датата на излизане на играта Final Fantasy’s Battle Royalefinal fantasy

Дадена е дата за играта Battle Final Fantasy на Battle Royale, разработена изключително за мобилни устройства. И така, кога ще бъде пусната Final Fantasy VII: The First Solider за iOS и Android?

Екип Entertainment и Square Enix най – накрая споделиха с играчите информацията за датата на излизане на играта Final Fantasy ‘s battle royale. Датата на излизане на видеоиграта, разработена специално за смартфони с операционни системи iOS и Android, очевидно ще изисква играчите да чакат по -дълго време.

Кога ще излезе играта Final Fantasy Battle Royale?

Беше обявено, че играта Final Fantasy, която ще бъде пусната изключително за мобилни платформи, ще заеме своето място в магазините за приложения за iOS и Android през ноември . Въпреки че не е споделена информация кога играта ще бъде пусната точно, поне се научи през кой месец ще бъде пусната. Предварителната регистрация обаче се очаква да започне този месец.

Прочети Още: Каква беше причината за срив на Facebook, Instagram и WhatsApp?

В допълнение към обявяването на датата на излизане, Square Enix представи и нов стил, който ще бъде във видеоиграта като част от Square Enix Presents на TGS 2021. Този стил се нарича стил „нинджа“. Както подсказва името, това е стил, ориентиран към стелт и мобилност в близък бой. Един от акцентите на стила е способността да хвърля сюрикен по враговете.

Обявени са и няколко промени въз основа на обратната връзка на играчите. През юни беше проведен затворен бета тест и беше установено, че 90% от играчите са доволни или много доволни от опита си. Докато играчите очевидно са реагирали изключително положително, Tetsuya Nomura изрази, че са необходими няколко подобрения.

Тази промяна включва включването на поддръжка на контролер за геймърите, които не обичат да използват сензорен екран, докато играят видео игри на смартфон. Подобренията включват и режим на обучение и по -интуитивен урок. Целта на тези подобрения е да накара играчите да свикнат по -добре с видеоигрите. Според споделената информация, в допълнение към тях, играчите ще могат да събират материали от специални кутии или врагове.

В играта, както и в другите игри на Battle Royale, трябва да сте последният оцелял. Всяка игра има общо 75 играчи. Играчите ще могат да използват различни оръжия и способности, за да победят противниците си. Той също така ще може да се възползва от чудовищата, за да спечели повече предимства.

Въпреки че ноември е отбелязан за датата на излизане на Battle Royale играта на Final Fantasy, която е разработена специално за мобилни платформи, точният ден на излизането на играта все още е неизвестен, но такива въпросителни се очаква да бъдат премахнати до ноември. Когато дойде този ден, видеоиграта ще бъде безплатна за изтегляне и игра с покупки в приложението.

Подобни публикации

  1. Как да промените паролата на Valorant?
  2. Как да решим проблема с пинга в Valorant?
  3. PlayStation 5 Vertical Внимание: Открит е фатален бъг!
  4. Как да си сменим ръката в CS GO?
  5. Как да върна Steam игра?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.