Трейлърът за освобождаването на Crysis Remastered Trilogy е споделенcrysis remastered trilogy 2021

Трейлърът за освобождаването на Crysis Remastered Trilogy е споделен. И така, кога ще бъде пусната Crysis Remastered Trilogy, разработена от Crytek? Ето всички подробности!

Излезе трейлърът на Crysis Remastered Trilogy, който се очаква с нетърпение от играча по целия свят . Издаденият трейлър ни позволява да научим за ремастерираната трилогия на Crysis. Всички подробности относно публикуваното видео са в нашите новини.

Какво предлага трейлърът за ремастерирана трилогия на Crysis?

Новият трейлър на Crysis Remastered Trilogy, който беше обявен през последните месеци, бе споделен . Трейлърът, пуснат в популярната платформа за видео споделяне YouTube, включва някои сцени от Crysis Remastered, Crysis 2 Remastered и Crysis 3 Remastered.

Прочети Още: Обявена е датата на излизане на играта Final Fantasy’s Battle Royale

Трейлърът с високо ниво на действие е с продължителност 1 минута и 20 секунди. Можете да гледате видеоклипа, публикуван на официалния канал на Crysis в YouTube, чрез плейъра по -долу.crysis remastered trilogy

Историята на Crysis Remastered, в която контролираме войник на име Джейк Дън, известен като Номад, започва с проста задача. Nomad има невидимост, броня, мощност и по -бързи функции, благодарение на нанокостюма. Тези характеристики позволяват да се прилагат различни стратегии във войната.

В Crysis 2 Remastered този път контролираме войник на име Алкатраз. Alcatraz има функции точно като Nomad благодарение на Nanosuit 2, който включва напреднали технологии. В тази игра, също като първата игра, ние се опитваме да спасим човечеството, като се борим с враговете.

В Crysis 3 Remastered, където контролираме войник на име Пророк, ние се борим срещу хора и създания в седем различни региона. На този етап трябва да използваме технологиите от висок клас, предлагани от екипа на nanosuit 2. Тази игра включва и лъка Predatow. Използвайки лъка Predatow, можем да неутрализираме враговете тихо.

Crysis Remastered Trilogy Дата на излизане

Пакетът, който ще съдържа Crysis Remastered, Crysis 2 Remastered и Crysis 3 Remastered продукции, ще бъде пуснат на PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / S, Nintendo Switch и PC платформи на 15 октомври 2021 г.

Пакетът имена на Crysis Remastered Trilogy ще се предлага с цена от 49,99 долара. Играчите могат да закупят пакета директно или да закупят видеоигрите Crysis Remastered 2 и Crysis Remastered 3, които са включени в пакета отделно.

Версиите на видеоигрите Xbox Series X и PlaySTation 5, включени в пакета, ще предлагат 60 FPS между 1080p и 4K резолюция. Освен това въпросната версия ще включва текстури с HD резолюция, подобрено осветление, визуално подобрени герои, оръжия и среди.

Подобни публикации

  1. Как да промените паролата на Valorant?
  2. Как да решим проблема с пинга в Valorant?
  3. PlayStation 5 Vertical Внимание: Открит е фатален бъг!
  4. Как да си сменим ръката в CS GO?
  5. Как да върна Steam игра?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.