Популярността на X Competitor Bluesky продължаваbluesky s 2 milyona potrebiteli

Популярността на X Competitor Bluesky продължава: Достигна 2 милиона потребители!

Bluesky, който стартира като съперник на X и привлече вниманието с децентрализацията си, скоро надхвърли прага от 2 милиона потребители. Ето подробностите! Bluesky, децентрализирано приложение за социални медии, алтернатива на X, обяви, че е надхвърлило 2 милиона потребители, само два месеца след като е надминало 1 милион потребители. Компанията също така е на път най-накрая да добави уеб интерфейс, който може да помогне да стане по-полезен за журналисти и други потребители.

Уеб интерфейс идва в Bluesky

Едно от най-големите препятствия пред Bluesky да достигне до по-голяма аудитория е невъзможността на хората да преглеждат връзки към публикации, без да влизат, така че предстоящият публичен уеб интерфейс най-накрая ще помогне за облекчаване на този проблем. Публичният интерфейс е планиран да бъде достъпен „до края на този месец“, според публикацията в блога на компанията. Това, което прави Bluesky най-популярен е, че може да създава персонализирани потоци. Благодарение на персонализираните потоци, които могат да бъдат създадени, потребителите могат да следват темата, която ги интересува, като следват потока, дори ако не следват потребители, които произвеждат съдържание по определени теми.

Bluesky също наскоро представи функции като мобилни насочени известия, потвърждение на имейл за вашия акаунт и подобрения в достъпността, като подобрения на алтернативния текст. Според последните данни, популярността на конкурента X, известен с името Bluesky, продължава да нараства. Платформата успешно привлича вниманието на потребителите и осигурява иновативни функции, които я правят привлекателна алтернатива в света на социалните мрежи.

Bluesky се отличава със своето уникално изживяване, предоставяйки потребителите си среда за обмен на идеи, контент и информация. Иновативният подход и стратегията на Bluesky се отразяват в неговото устойчиво нарастване на броя на потребителите.

Премиум опциите на X се увеличават за тези, които искат изживяване без реклами!

Потребителите се ангажират с Bluesky поради неговата отворена и гъвкава платформа, която подчертава свободата на изразяване и обмена на идеи. Във време, когато социалните мрежи са от съществено значение за връзките и общностите, Bluesky успява да съчетае тези аспекти с иновативен дизайн и функционалности.

С разрастването на своята общност и активно участие в различни сектори на онлайн обществото, Bluesky изглежда като сериозен конкурент в социалните мрежи и ще бъде интересно следящ за развитието на платформата в бъдеще. И така, използвахте ли Bluesky? Какво мислите за приложението? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Ерата на телефонните номера в WhatsApp приключва
  2. WhatsApp с нова функция която няма да имате нужда от преводач
  3. Нова функция идва в Instagram, която ще ви хареса много!
  4. Забравете заглавията: YouTube открива вашата музика без усилия!
  5. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.