Дизайнът на Xiaomi 14dizayn xiaomi 14

Дизайнът на Xiaomi 14 е разкрит: Ето първите забележителни иновации!

Xiaomi 14 започнаха да набират скорост и наскоро пристигнал схематичен чертеж хвърля светлина върху дизайна на телефона. Ето подробностите! Миналата седмица започнаха да идват първите изтичания на информация за серията Xiaomi 14, толкова много, че имахме възможността да разгледаме характеристиките на телефона за първи път. Сега се появиха схематичните чертежи на стандартния Xiaomi 14.

Чертежът беше споделен от сензорната Digital Chat Station, която има солиден опит в изтичането на устройства на Xiaomi, но както винаги, това изображение може да се различава от окончателния дизайн.

Какво очакваме от Xiaomi 14 Design?

Изглежда, че Xiaomi 14 ще се предлага с плосък екран с тънки рамки и центриран перфориран изрез, който изглежда в съответствие с предшественика си. Поглеждайки отзад, виждаме квадратна камера, подобна на серията Xiaomi 13, но с по-големи изрези за основния и телефото сензорите на камерата. Другите две изрезки вероятно са за ултраширокия сензор на камерата и LED светкавицата.

Според спецификациите от миналата седмица, Xiaomi 14 ще разполага с процесор Snapdragon 8 Gen 3 и 4860 mAh батерия с 90W бързо кабелно зареждане и 50W безжично зареждане.

Xiaomi 14 Pro също се очаква да стартира със същия процесор и по-голяма батерия от 5000 mAh със 120 W кабелно и 50 W безжично зареждане.

И така, какви са вашите очаквания от серията Xiaomi 14? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Последната актуализация на Samsung причини проблеми
  2. Представена серия Motorola Edge
  3. Характеристики и цена на Xiaomi Redmi Pad Pro
  4. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M15 5G
  5. Характеристики на Motorola Moto G64 5G

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.