Twitter Threads продължава да растe бързоthreads

Twitter Threads продължава да растe бързо: Нов рекорд е счупен!

Съперникът на Twitter Threads успя да надмине прага от 100 милиона потребители с пускането си. Ето подробностите! Приложението Threads на Meta беше най-горещото през цялата седмица и всички говорят за тази нова социална платформа. Приложението стана достъпно по-рано тази седмица и привлече вниманието в света на технологиите, както и в социалните медии и развлеченията.

Въпреки че приложението беше проектирано като пряк конкурент на Twitter, то отбеляза значително увеличение на регистрациите през първите 48 часа. Threads успя да достигне крайъгълния камък от 100 милиона потребители по-бързо от гиганти в индустрията като ChatGPT, TikTok и дори основната платформа Instagram.

Twitter осъзнава опасността

Възходът на Threads може лесно да бъде проследен чрез значките с номера, показани в техния профил в Instagram, показващи датата на присъединяване към приложението.

За да поставим този успех в перспектива, на ChatGPT бяха необходими два месеца, за да достигне 100 милиона потребители, на TikTok девет месеца и на Instagram две години и половина.

Бързият растеж на Threads може да се отдаде на интеграцията на платформата с Instagram, което позволи на огромната потребителска база на платформата от 1,6 милиарда извън Европейския съюз безпроблемно да мигрира към Threads в един от най-големите преходи на платформата в историята и да се ангажира с нейните функции от ден първи.

В лицето на бързия възход на Threads и нарастващата конкуренция , Twitter отговори с писмо, заплашващо да съди компанията майка на Instagram, Meta. Писмото предполага, че Meta може да е наела бивши служители на Twitter с достъп до чувствителни търговски тайни. Този ход е ясна индикация за нивото на безпокойство и конкуренция между двата гиганта на социалните медии.

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.