WhatsApp ускори актуализациитеwhatsapp emotikoni

WhatsApp ускори актуализациите през последната седмица

WhatsApp пренесе приложението за съобщения в друго измерение с новите функции, които донесе през последната седмица. Ето подробностите! WhatsApp, което е сред най-популярните приложения за съобщения, въведе много нови функции за iOS, Android и десктоп през последната седмица. Ето няколко от тях;

Първо, нека разгледаме функцията, която WhatsApp предлага за устройства с актуализации на iOS 23.13.0.76. Тази функция, която позволява изпращане на видео с високо качество, е достъпна за някои бета тестери след инсталиране на бета актуализацията на WhatsApp.

WhatsApp продължава с актуализациите

WhatsApp, който излезе на преден план с новите функции, които донесе в App Store, разшири опцията за GIF и стикери, за да подобри потребителското изживяване с актуализацията 23.13.78. В актуализацията, която донесе за Android, WhatsApp въведе функцията за влизане в WhatsApp Web с помощта на телефонни номера. Приложението за съобщения, което работи в операционната система Windows, въведе нова функция, която позволява на потребителите да регулират размера на текста.

В допълнение към тези функции WhatsApp работи върху пускането на някои различни функции. Според последната информация от WhatsApp работи върху функция за филтриране на чатове директно в списъка за чатове. Функцията, която е в процес на разработка, се очаква да бъде обявена скоро.

Подобни публикации

  1. Redmi Buds 5 Pro Характеристики и цена с 38 часа живот на батерията
  2. Как да изтеглите телевизионни сериали и филми на Netflix?
  3. Функцията за сканиране на документи на Google Drive идва на iPhone!
  4. Google започва да изтрива неактивни Gmail акаунти!
  5. Google Bard вече може да гледа и обобщава видеоклипове в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.