Джеф Безос дарява 100 милиона долара на фондацията на Обамаjeff bezos obama 100 miliona

100 милиона долара от Джеф Безос до фондация Обама. Джеф Безос направи огромно дарение от името на активиста за правата на човека Джон Луис.

Джеф Безос получи дарение от 100 милиона долара за фондация Обама . Благотворителната фондация на бившия президент Барак Обама заяви в изявление, че ще получи 100 милиона долара от основателя на Amazon Джеф Безос.

Фондация Обама обяви, че Джеф Безос е наградил 100 милиона долара в чест на бившия конгресмен на САЩ Джон Люис , представител на гражданските права, и най-големият индивидуален принос до момента.

Като част от подаръка, Безос поиска площадът в президентския център на Обама да бъде наречен John Lewis Plaza . Площадът е важно съоръжение за заобикалящата общност и ще посреща приблизително един милион посетители годишно.

Прочети Още: Нови игри PlayStation Plus декември 2021 г

100 милиона долара от Джеф Безос до фондация Обама

Мисията на Фондация Обама е да вдъхновява, овластява и свързва нововъзникващите местни и глобални лидери, за да променят своите общности и света.

С помощта на Безос, следващото поколение нововъзникващи лидери ще получи инструментите, ресурсите и обучението, необходими за промяната, която искат да видят в света.

„ Борците за свобода заслужават специално място в пантеона на героите и не мога да се сетя за някой по-подходящ да почете този дар от Джон Луис, велик американски лидер и с изключителна почтеност и смелост “, каза Джеф Безос, казвайки, че е развълнуван да подкрепи фондацията на бившия президент и съпругата му.

С подаръка от Безос фондацията изрази желанието си да даде възможност на дарителите да почитат и прославят имената на онези, които се борят за по-справедлив и егалитарен свят. Той има за цел да промени парадигмата на назоваване на обществени пространства в центъра.

Специализираните обществени пространства в центъра ще почитат иконите на гражданските права, героите на социалната справедливост и промените в обществените услуги, бизнеса и развлеченията.

Главният изпълнителен директор на фондация Обама Валери Джарет , „ ние стоим във всички нас, издигаме имената на изключителните промени, воините вярват, че невероятната сила и Безос не е грандиозният площад, името на нашия Джон Луис, което сме развълнувани да ви предложим. “ Той продължи :

„Освен това, щедрият подарък на Безос ще помогне за отглеждането на следващото поколение лидери чрез програми, включително Girls Opportunity Alliance, My Brother’s Keeper и нашата програма за глобални лидери.

Президентският център на Обама положи основите си през септември 2021 г. и се очаква да бъде завършен до 2025 г.  Можете да научите повече за местните и глобалните програми на Фондация Обама.

Подобни публикации

  1. Събитието Xiaomi 2023 приключи: Какво беше представено?
  2. Нова промяна в мобилното приложение на YouTube
  3. Threads се развива: Налични са много нови функции
  4. TikTok получи едно от най-големите наказания напоследък!
  5. Невероятна иновация от Google Translate

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.