Нови игри PlayStation Plus декември 2021 гПоявиха се игри PlayStation Plus декември 2021 г., които се очакват с нетърпение от много играчи по света. Ето всички подробности за списъка!

Появиха се игри за PlayStation Plus от декември 2021 г. И така, какви са продукциите, които ще се предлагат безплатно на абонатите на PlayStation Plus следващия месец? Всички подробности по темата са в нашите новини.

Списък с игри за PlayStation Plus декември 2021 г

  • Godfall (PS4 / PS5)
  • Mortal Shell (PS4)
  • Lego DC Super Villains (PS4)

Прочети Още: Коронавирусът причини трайна загуба на миризма при повече от 1 милион души!

Базираният в Япония технологичен гигант Sony редовно предлага някои безплатни видеоигри на абонатите на PlayStation Plus всеки месец. Затова много играчи с нетърпение очакваха игрите, които ще се предлагат безплатно следващия месец.

Само няколко дни до декември се появиха безплатни игри за PlayStation Plus. Според информацията, споделена от уебсайта на Dealabs , Godfall, Mortal Shell и Lego DC Super Villains ще бъдат достъпни безплатно следващия месец.

Godfall, разработен от Counterplay Games с игровия двигател Unreal Engine 4 и публикуван от Gearbox Publishing, беше пуснат на 12 ноември 2020 г. Godfall, който е първият пример за жанра Looter-slasher, привлича вниманието с качествената си графика.

Mortal Shell, която е екшън ролева игра, привлича вниманието с много трудната си структура на играта. Продукцията, разработена от Cold Symmetry и публикувана от Playstack, предлага много успешна атмосфера. Привлича играчи, които обичат видеоиграта Dark Souls, която има много награди.

Според изтеклата информация Lego DC Super Villains е сред видеоигрите, които ще се предлагат безплатно на абонатите на PlayStation Plus следващия месец. Разработена от Traveller’s Tales, продукцията има наситена с екшън история.

Публикувана от Warner Bros., видеоиграта включва The Joker, Harley Quinn, Superman, Flash, Batman, Cat Woman, Wonder Woman и много други герои от DC. Успешната игра се харесва на играчите, които обичат игрите Lego на тема супергерой. Lego DC Super Villains, който има успешна графика и механика на играта, беше пуснат на 16 октомври 2018 г.

Технологичният гигант Sony не направи никакви изявления относно получения списък. Поради тази причина има вероятност този списък да не е правилен.

Какво мислите за списъка с игри на PlayStation Plus за декември 2021 г. ? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Три нови цветови опции идват в PlayStation 5!
  2. Как да коригирате грешката Valorant Group Not Ready?
  3. Infinix ще представи GT 10 Pro модел с Cyberpunk дизайн на GameX
  4. До 85% отстъпка за игри на Ubisoft
  5. EA SPORTS FIFA 23 не се отваря, какво е решението?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.