Нови игри PlayStation Plus декември 2021 гПоявиха се игри PlayStation Plus декември 2021 г., които се очакват с нетърпение от много играчи по света. Ето всички подробности за списъка!

Появиха се игри за PlayStation Plus от декември 2021 г. И така, какви са продукциите, които ще се предлагат безплатно на абонатите на PlayStation Plus следващия месец? Всички подробности по темата са в нашите новини.

Списък с игри за PlayStation Plus декември 2021 г

  • Godfall (PS4 / PS5)
  • Mortal Shell (PS4)
  • Lego DC Super Villains (PS4)

Прочети Още: Коронавирусът причини трайна загуба на миризма при повече от 1 милион души!

Базираният в Япония технологичен гигант Sony редовно предлага някои безплатни видеоигри на абонатите на PlayStation Plus всеки месец. Затова много играчи с нетърпение очакваха игрите, които ще се предлагат безплатно следващия месец.

Само няколко дни до декември се появиха безплатни игри за PlayStation Plus. Според информацията, споделена от уебсайта на Dealabs , Godfall, Mortal Shell и Lego DC Super Villains ще бъдат достъпни безплатно следващия месец.

Godfall, разработен от Counterplay Games с игровия двигател Unreal Engine 4 и публикуван от Gearbox Publishing, беше пуснат на 12 ноември 2020 г. Godfall, който е първият пример за жанра Looter-slasher, привлича вниманието с качествената си графика.

Mortal Shell, която е екшън ролева игра, привлича вниманието с много трудната си структура на играта. Продукцията, разработена от Cold Symmetry и публикувана от Playstack, предлага много успешна атмосфера. Привлича играчи, които обичат видеоиграта Dark Souls, която има много награди.

Според изтеклата информация Lego DC Super Villains е сред видеоигрите, които ще се предлагат безплатно на абонатите на PlayStation Plus следващия месец. Разработена от Traveller’s Tales, продукцията има наситена с екшън история.

Публикувана от Warner Bros., видеоиграта включва The Joker, Harley Quinn, Superman, Flash, Batman, Cat Woman, Wonder Woman и много други герои от DC. Успешната игра се харесва на играчите, които обичат игрите Lego на тема супергерой. Lego DC Super Villains, който има успешна графика и механика на играта, беше пуснат на 16 октомври 2018 г.

Технологичният гигант Sony не направи никакви изявления относно получения списък. Поради тази причина има вероятност този списък да не е правилен.

Какво мислите за списъка с игри на PlayStation Plus за декември 2021 г. ? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Как да увеличите FPS на Roblox?
  2. Как да играете компютърни игри на iPhone или iPad?
  3. Как да промените паролата на Valorant?
  4. Как да решим проблема с пинга в Valorant?
  5. PlayStation 5 Vertical Внимание: Открит е фатален бъг!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.