На дневен ред е Джеф Безос със своята машина за сладоледdjef bezos

Джеф Безос стана един от най -обсъжданите хора на седмицата, като купи машина за сладолед. И така, колко Безос плати за машината? Ето подробностите!

Джеф Безос влезе в дневния ред на социалните медии, като закупи машина за сладолед. Известният милиардер, който искаше да избегне летните жеги със студен сладолед в имението си в Бевърли Хилс, поръча машина от CVT Soft Serve.

Прочети Още: Гренландските ледници са в опасност от топене!

Базираната в Лос Анджелис CVT Soft Serve обяви, че предпочита услугите на известния милиардер, с публикация в профила си в Instagram в понеделник.

Колко плати Джеф Безос за производителя на сладолед?

Не е известно колко известният милиардер е платил за машината, която е купил за къщата си. Изразите, използвани от CVT Soft Serve в публикацията, споделена в Instagram, отразяват изненадата от продажбата, която той направи на Безос. Изпрати въведат следните думи бяха дадени:

„Не очаквам да повярвате на това, което ще ви кажа, но това е 100 процента вярно. Все още се опитвам да се примиря с това.“

Според информацията на уебсайта на CVT, машината се предлага в три различни вкуса: шоколад, ванилия и крива. Освен това на клиентите, които ще закупят машината, се предлагат няколко опции по отношение на машината.

Компанията на Джеф Безос Blue Origin съди НАСА!

Джеф Безос направи първа оферта за 2 милиарда долара на космическата агенция преди няколко седмици. Основателят на Blue Origin Джеф Безос предложи да покрие милиарди долари, ако НАСА възложи на компанията за космически туризъм втори договор за система за кацане на хора.

В статията, която той изпрати до Бил Нелсън по този въпрос, Безос заяви, че смятат, че НАСА трябва бързо да се върне на Луната, за да напредне в бъдещето на Америка в космоса, че НАСА се отклони от стратегията си за придобиване поради краткосрочни бюджетни проблеми, но това предложение не беше одобрено от НАСА. Той заяви, че НАСА е премахнала тази пречка и че единственото нещо, което НАСА трябва да направи, е да се възползва от това предложение.

Компанията на Джеф Безос, Blue Origin, наскоро направи нова стъпка в борбата срещу договора за кацане на Луната на НАСА (Националната администрация по аеронавтика и космическо пространство). Компанията съди НАСА. Делото е заведено поради договора на Blue Origin с Elon Musk SpaceX на НАСА по -рано тази година.

Адвокатите на Blue Origin заявиха, че делото срещу договора е заведено в отговор на незаконната оценка на договора от НАСА. Компанията заяви в изявление в понеделник, че делото е заведено за коригиране на грешките във фазата на оценка на договора на НАСА и че компанията вярва, че трябва да се осигури справедливост и условията на конкуренция да бъдат справедливи.

Подобни публикации

  1. Функцията за съобщения с други приложения идва в WhatsApp
  2. Рестартирането вече не е необходимо за актуализации на Windows 11
  3. Нови стилове за форматиране на текст пристигнаха в WhatsApp
  4. Функция за деактивиране на реакции, идващи към каналите на WhatsApp
  5. Гласовите и видео разговори на X вече са достъпни за всички потребители!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.