Марк Зукърбърг актуализира Metaverse Avatar след критикиmark zuckerberg metaverse

Марк Зукърбърг, който наскоро сподели собствения си аватар на метавселената в социалните медии, актуализира своя аватар след критики от страна на потребителите.

Измина една година от промяната на името на Facebook. Тази компания, която сега познаваме като Meta , ускорява своите инвестиции в сектора на метавселената, където виждат голям потенциал. Изпълнителният директор на Meta, Марк Зукърбърг, споделя за новосъздадената метавселена при всяка възможност, която има.

Споделяйки собствения си аватар в метавселената, създаден за Horizon Worlds в подобна публикация, Марк Зукърбърг беше подиграван в социалните медии поради липсата на детайли на заден план и лицето на аватара, изглеждащо като картон.

Прочети Още: Как да си направим телефона като айфон?

След акциите повечето хора смятаха, че тяхната инвестиция от 10 милиона долара в метавселена е пропиляна. Марк Зукърбърг обаче, слушайки гласовете на потребителите, актуализира своя аватар в метавселената. Повишеното качество на текстурата и реалистичният дизайн привлякоха вниманието в новопубликуваното изображение.

Тежките критики от страна на потребителите относно Horizon Worlds най-накрая дадоха резултат. Появи се и известна информация за бъдещето на новата метавселена система. Съответно, графичният двигател на Horizon Worlds ще бъде напълно променен и на потребителите ще бъде предложено изображение с много по-високо качество. В допълнение, известният технологичен милиардер заяви, че те ще прехвърлят голяма сума пари за своите метавселенски проекти през следващите пет години.

За съжаление на Мета, реалният живот не продължава толкова добре, колкото във виртуалните вселени. До такава степен, че въпреки че е една от най-големите софтуерни компании в света, Meta премина към политика на строги икономии, като спря да наема служители през последните месеци. Meta заявява, че докато акциите губят стойност всеки ден и броят на потребителите на Facebook продължава да намалява, влизането в такъв голям бюджетен проект може да има лоши резултати. От друга страна, изпълнителният директор Марк Зукърбърг смята, че проектът за метавселена има голям потенциал.

Подобни публикации

  1. Издаден отчет за прозрачност на App Store
  2. 30-секундни реклами без възможност за пропускане идват в YouTube!
  3. Любимата функция на Telegram идва в WhatsApp
  4. Какво е Google Bard? Как да използвам?
  5. Tinder актуализира своите насоки на общността

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.