Две скрити функции в телефоните SamsungХарактеристики на камерата на Samsung Galaxy S22 Ultra

Подготвихме за вас две скрити функции, налични на телефоните на Samsung и се опитахме да обясним как можете да използвате тези функции.

Скритите функции в телефоните на Samsung не са известни на много потребители. Предадохме тези функции, които са много полезни и особено полезни за живота на батерията на телефона, в нашето ново видео. Опитахме се не само да покажем функциите, но и да ви покажем как можете да ги използвате.

Прочети Още: Samsung планира да построи завод за чипове на стойност 17 милиарда долара

Първата функция, която идва пред нас по отношение на скрити функции, е възможността за включване и изключване на Wi-Fi. Благодарение на тази функция, която може да се използва чрез функцията Bixby Routine, вашият телефон изключва Wi-Fi функцията, след като напуснете дома си, и включва Wi-Fi, когато се върнете у дома , което му позволява да се свърже директно.

За да направим това, първо намираме приложението Routine и създаваме наши собствени процедури тук. Благодарение на тези рутинни програми, които създадохме, нашият телефон може да функционира сам без наша намеса. Благодарение на тези процедури телефонът може да работи с по-добра производителност.

Втората характеристика е детайлът за поставяне на телефона в самолетен режим, когато го зареждаме. Отново можете да активирате тази функция чрез рутинни процедури и да я използвате, когато пожелаете.

Рутините не спират дотук. Ако желаете, можете да дефинирате много различни процедури, подходящи за вас на вашия телефон. По този начин можете да активирате различни функции от двете функции, които сме ви показали на вашия телефон. Като такъв, телефонът може да пести батерия или други функции, като ги прилага.

Подобни публикации

  1. Серията HUAWEI WATCH GT 4 в продажба
  2. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M34 5G
  3. Samsung пусна Galaxy A05
  4. Характеристика на Xiaomi Redmi K70
  5. Xiaomi 14 с повишена скорост на зареждане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.