Електрическите превозни средства изпитват трудности през зимата!elektricheska kola zima

Електрическите превозни средства изпитват трудности през зимата: Студеното време уврежда батериите!

С настъпването на зимата потребителите на електрически превозни средства срещат проблеми. Ето подробностите! Докато използването на електрически превозни средства се увеличава с всеки изминал ден, суровите зимни условия в северните райони на САЩ оставят шофьорите на електрически превозни средства с проблеми със зареждането. Тъй като температурата падна под нулата в Чикаго, станциите за зареждане се превърнаха в места за събиране, където шофьорите отчаяно чакаха.

Шофьорът на Uber Джавед Спенсър заявява, че не може да направи нищо друго освен да зарежда автомобила си при минусови температури и се страхува да не остане блокиран на пътя, когато батерията му се изтощи.

Студената вълна в Чикаго се превърна в голям проблем за собствениците на електрически превозни средства, тъй като мигновено изразходва батериите на електрическите превозни средства и намалява техния пробег.

27-годишният Спенсър казва, че когато тръгнал да стигне до станция за зареждане, батерията му се изтощила за няколко минути и той трябвало да тегли автомобила си до станцията.

Facebook получава помощ от хиляди компании за насочване на реклами! Прочети 🙂

Невъзможността за бързо зареждане и разреждане на батериите в зависимост от метеорологичните условия кара вълните от студено време да се превърнат в главоболие за собствениците на електрически превозни средства.

Има страх от блокиране на пътя поради метеорологичните условия!

Очаква се тези проблеми да продължат известно време, тъй като студената вълна продължава в Чикаго и други региони на САЩ.

Експертите твърдят, че батериите, използвани в електрически превозни средства, се зареждат и разреждат по-бавно при студено време и подчертават, че тази ситуация причинява загуба на заряд, особено при батерии с ниско напрежение.

Някои експерти в индустрията смятат, че инфраструктурата за зареждане е неадекватна при студено време. Подобни проблеми обаче не се срещат в Норвегия, една от страните с най-голямо използване на електрически превозни средства.

Ларс Годболт, консултант на Норвежката асоциация за електрически превозни средства, заявява, че с увеличаването на зарядните станции в страната шофьорите изпитват по-малко проблеми в студеното време.

С нарастващото използване на електрически превозни средства, компаниите в сектора се опитват да разработят модели, подходящи за студено време. Въпреки това се посочва, че много собственици на електрически превозни средства нямат собствени станции за зареждане у дома и липсата на инфраструктура за зареждане е причина за безпокойство.

В момента, докато собствениците на електрически превозни средства се борят с проблеми със зареждането, причинени от студените климатични условия в Чикаго, експертите от индустрията казват, че решението е да се изградят повече станции за зареждане и да се подобри технологията.

Подобни публикации

  1. Интересен ход от Spotify: Деактивира устройството Car Thing!
  2. Tesla сложи край на ерата на докосването на волана!
  3. Tesla работи върху гласовия асистент в колата!
  4. Електрическите автомобили може да са още по-ценни: Открит е нов метод за удължаване живота на батериите!
  5. Характеристики на новото Renault Clio, цена и дата на пускане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.