На вниманието на собствениците на смарт часовници на Appleapple smart chasovnitsi

На вниманието на собствениците на смарт часовници на Apple: Какви са ограниченията след забраната?

Apple Watch Ultra 2 и Apple Watch Series 9 отново ще бъдат в продажба, но една функция е премахната. Ето подробностите! Apple обяви, че ще продължи да продава Apple Watch Ultra 2 и Apple Watch Series 9, които са премахнати от възможността за измерване на нивата на кислород в кръвта, в САЩ.

Според изявлението на Apple, продажбите на Apple Watch Series 9 и Ultra 2 в САЩ ще продължат без функцията за измерване на нивото на кислород. Забраната, наложена в САЩ поради нарушаване на патенти, включва тези часовници и премахва функцията за измерване на нивото на кислород.

Въпреки това, часовниците ще бъдат налични в магазините на Apple и на уебсайта в САЩ от днес.

Apple заяви, че потребителите, които закупят часовниците с нов дизайн, ще видят на екрана символа на приложението, което измерва нивото на кислород в кръвта, но когато кликнат върху него, ще получат предупреждение, че тази функция не е налична.

Потребителите, които са имали възможността да измерват нивата на кислород в предишни модели, няма да бъдат засегнати от тази промяна.

Комисията за международна търговия на САЩ взе решение през октомври 2023 г. относно решението, че функцията за измерване на нивото на кислород на Apple Watch нарушава патентите на Masimo. Apple обаче обжалва това решение и обжалва пред Федералния апелативен съд на САЩ.

Миналата седмица митническата и гранична служба на САЩ реши, че преработените модели часовници на Apple са освободени от забраната.

Хвърли едно око и на тази тема: Google представи „Circle to Search“, новият начин за търсене!

С това развитие Федералният апелативен съд на САЩ отмени предварителната забрана, която предотврати забраната за продажба на някои часовници на Apple поради патентния спор с Masimo, по време на периода на обжалване. Apple Watch Ultra 2 и Watch Series 9 ще бъдат налични отново без функцията за измерване на нивото на кислород.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.