Разширена защита срещу всички видове заплахи: ESET Internet Securityeset internet security

Разширена защита срещу всички видове заплахи: ESET Internet Security

Ще разгледаме подробно ESET Internet Security, който защитава потребителите от всички видове заплахи и увеличава максимално сигурността, без да изморява системата.

ESET Internet Security , който се отличава със своите разширени функции и успешен интерфейс, осигурява сигурност на високо ниво. И така, какво предлага ESET Internet Security? В тази статия ще отговорим на въпроса, който много хора си задават въпроса.

С широкото разпространение на интернет броят на кибератаките се увеличи. Хакерите се опитват да откраднат информация на потребителите, да уловят информация от картите и да наблюдават компютрите им, използвайки различни методи. Следователно има голяма заплаха за потребителите в дигиталния свят.

Наличието на различни заплахи в онлайн средата кара хората да се нуждаят от цифрови решения за сигурност. На този етап има програма, която може да отговори на нуждите на потребителите повече от достатъчно.

Разгледай Още: Колко хора живеят в света?

ESET Internet Security, която разполага с новата версия на системата за сканиране ESET LiveGrid, увеличава максимално сигурността на вашия компютър със своята специална защитна стена и антиспам модули. Решението за сигурност извършва тези операции, без да причинява проблеми като компютърни сривове и замръзване.

Решение за сигурност, което предпазва от всякакъв вид кибератаки и зловреден софтуер, който може да застраши вашите данни; Той използва изкуствен интелект, за да предотврати течове от вируси, троянски коне, шпионски софтуер, червеи, руткитове, рекламен софтуер и други заплахи, без да влошава производителността на системата.

Поддържайки безопасността на потребителите 24/7, софтуерът предлага на по-опитните потребители допълнителни опции за детайлно персонализиране на защитите. Софтуерът, предлаган от ESET, който има голяма популярност в целия свят по отношение на решенията за сигурност, включва и усъвършенствана технология за машинно обучение.

ESET Internet Security Features

 • Умна къща
 • Лична защитна стена
 • Защита на уеб камера
 • Защита на платежните системи
 • Бързо и леко
 • Начало на ESET
 • Технология Intel Threat Detection
 • Поддръжка на Microsoft Windows 11, 10 и ARM
 • Защита от груба сила

По-горе са само някои от най-важните предимства, предлагани от решението за сигурност, предлагано от ESET. Можете да видите подробности за тези предимства по-долу.

Умна къща

ESET Internet Security прави възможно да поддържа интелигентните домашни устройства и интернет мрежата в безопасност. По този начин ви позволява да пазарувате онлайн, да извършвате банкови транзакции и да общувате с близките си, без да се притеснявате за цифровата сигурност.

Персонална защитна стена

ESET Internet Security, който е много успешен софтуер, също има функция за лична защитна стена. По този начин програмата предлага високо ниво на сигурност, като предотвратява неоторизиран достъп до системата и злоупотреба с вашите лични данни.

Защита на уеб камерата

Защитата на уеб камерата в програмата постоянно проверява заявките за достъп до камерата на всички услуги и приложения, работещи на вашия компютър. Той дава предупреждение, ако има неочакван достъп до камерата. По този начин можете да блокирате тези услуги или приложения.

Защита на платежните системи

Друга функция, която увеличава максимално сигурността в софтуера, е защитата на платежните системи. Функцията, която ви позволява да плащате сигурно онлайн, има специален защитен браузър, където можете да стартирате всеки поддържан браузър в безопасен режим по подразбиране.

Той автоматично ви защитава при извършване на транзакции за интернет банкиране и достъп до вашите уеб базирани крипто портфейли. Софтуерът също криптира комуникациите между клавиатурата и браузъра за по-безопасни транзакции и ви изпраща предупреждение, когато използвате тази функция в обществени Wi-Fi мрежи.

Програмата, която защитава от кийлогъри, автоматично активира режима, наречен SecureAllBrowsers за съвместими браузъри.

Бързо и леко

Тъй като е изключително бърза програма, ESET Internet Security работи без да изморява системата. По този начин софтуерът не причинява на компютъра проблеми със сривове и замръзване, както докато работи във фонов режим, така и докато изпълнява някои операции.

Начало на ESET

ESET HOME ви позволява да управлявате всичките си лицензи на ESET, да подновявате, надграждате и други важни подробности за лиценза. Има и приложение със същото име, разработено за устройства с Android и iOS.

Благодарение на приложението можете да получите достъп до състоянието на сигурността на защитените устройства по всяко време, да получавате важни известия за сигурност и лиценз и да инсталирате софтуер за сигурност за всяко устройство с Windows, без да въвеждате вашия лицензен ключ или потребителско име. Можете също така да добавяте лицензи, да ги управлявате, да ги споделяте със семейството или приятелите си чрез приложението.

Технология Intel Threat Detection

Софтуерът разполага с хардуерно базираната технология за откриване на ransomware на Intel, Intel Threat Detection. Някои рансъмуери може да се опитат да избегнат откриването в паметта. Решението за сигурност разкрива този софтуер благодарение на технологията Intel Threat Detection.

Функцията също така позволява използването на модели за машинно обучение на Intel TDT, за да помогне за откриването на заплахи, които прилагат усъвършенствани методи за избягване, като варианти за нулев ден, двоично обфускация, обфускация на виртуална машина и атаки без файлове.

Поддръжка на Microsoft Windows 11 и Windows 10 на ARM

ESET Internet Security, който осигурява максимална защита чрез използване на минимални системни ресурси, също поддържа Windows 11 и Windows 10 на ARM. Трябва да се отбележи, че софтуерът има и версии за macOS и Android.

Защита от груба сила

Решението за сигурност, което има и защита от груба сила, предотвратява атаки с груба сила. Тази функция помага значително да увеличи сигурността на акаунта.

Коментар на редактора
Благодарение на разширените си функции ESET Internet Security позволява на потребителите сигурно да пазаруват, да сърфират в интернет и да извършват банкови транзакции.

Технологията Intel Threat Detection, която е включена в софтуера, който предотвратява атаки с груба сила, позволява появата на ransomware, който се опитва да избегне откриването в паметта. Софтуерът, който консумира минимални ресурси, като същевременно осигурява защита на високо ниво, не уморява системата, като същевременно отговаря на нуждите за сигурност и поверителност. Това гарантира, че няма проблеми с производителността.

Ако искате да бъдете защитени от заплахи в дигиталния свят и да разгледате по-отблизо какво предлага успешното решение за сигурност, можете да изтеглите програмата от страницата за изтегляне на ESET Internet Security и да я използвате безплатно в продължение на 30 дни.

Ако харесвате програмата , можете да изберете абонаментния план, който най-добре отговаря на вашите нужди от страницата за покупка на ESET Internet Security . Така можете да защитите компютъра си от всякакви заплахи и да го използвате безопасно.

Подобни публикации

 1. Най-използваните пароли в света
 2. Google вече ще ви предупреждава, ако данните ви се откраднат! Как?
 3. WhatsApp ще предлага високо ниво на поверителност и сигурност с нова функция!
 4. Голяма уязвимост в TikTok Внимавайте
 5. Потребители на Mac, пазете се от този вирус!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.