Facebook предоставя функция за персонализиране на началната страницаfacebook nova funktsia za nachalna stranitsa

Facebook ще направи ново подобрение на страницата си за стрийминг. Сега съдържанието ще бъде оформено според интересите и харесванията на потребителите. Ето подробностите!

Потребителите на Facebook вече ще имат повече контрол върху съдържанието, което гледат на началната си страница. С направените промени потребителите ще могат да разглеждат съдържанието по-интензивно според техните интереси и интереси.

Прочети Още: Google започва да предлага джаджи за заключен екран на iOS 16

Подготвяйки се да премине към по-персонализиран изглед на началната страница, Facebook има за цел да подобри изживяването на потребителите при сърфиране в приложението.

Facebook се готви да подобри положително потребителското изживяване

Според изявлението, направено от Meta, се полагат усилия за показване на съдържание, което пряко се харесва на потребителските предпочитания в потока на началната страница на платформата за социални медии. Сега под всяка публикация ще се появяват два бутона „ Покажи повече “ и „ Покажи по-малко “.

Алгоритъмът на социалните медии ще бъде оформен в резултат на обратната връзка, дадена на тези бутони. Така че следващото съдържание ще падне на главната страница, което ще зависи от тази обратна връзка.

В същото време ще се присъжда точка за класиране за всяка публикация във Facebook. Когато се щракне върху бутона „Покажи повече“, резултатите от друго съдържание, свързано с това съдържание, също ще се увеличат. Напротив, когато е избран бутонът „Покажи по-малко“, резултатът от тази публикация ще намалее. Тази система за точкуване също ще играе важна роля при определяне на дяловете, които да се показват на началната страница.

В друго изявление беше посочено, че системите с изкуствен интелект ще достигнат по-реактивно и интелигентно ниво с оформянето на последователността на потока с обратна връзка от потребителите. Тези два нови бутона няма да бъдат разположени точно под акциите в първия етап. Тези опции могат да бъдат достъпни лесно чрез докосване на трите точки върху публикациите.

Подобни публикации

  1. Очакваната функция за Youtube Podcast е на път!
  2. Youtube се готви да промени интерфейса си!
  3. Spotify подобрява секцията за подкаст
  4. Какво е HeyGen AI?
  5. Spotify и OpenAI си сътрудничат: Функцията за дублаж идва в Spotify!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.