Facebook предоставя функция за персонализиране на началната страница

facebook nova funktsia za nachalna stranitsa

Facebook ще направи ново подобрение на страницата си за стрийминг. Сега съдържанието ще бъде оформено според интересите и харесванията на потребителите. Ето подробностите!

Потребителите на Facebook вече ще имат повече контрол върху съдържанието, което гледат на началната си страница. С направените промени потребителите ще могат да разглеждат съдържанието по-интензивно според техните интереси и интереси.

Прочети Още: Google започва да предлага джаджи за заключен екран на iOS 16

Подготвяйки се да премине към по-персонализиран изглед на началната страница, Facebook има за цел да подобри изживяването на потребителите при сърфиране в приложението.

Facebook се готви да подобри положително потребителското изживяване

Според изявлението, направено от Meta, се полагат усилия за показване на съдържание, което пряко се харесва на потребителските предпочитания в потока на началната страница на платформата за социални медии. Сега под всяка публикация ще се появяват два бутона „ Покажи повече “ и „ Покажи по-малко “.

Алгоритъмът на социалните медии ще бъде оформен в резултат на обратната връзка, дадена на тези бутони. Така че следващото съдържание ще падне на главната страница, което ще зависи от тази обратна връзка.

В същото време ще се присъжда точка за класиране за всяка публикация във Facebook. Когато се щракне върху бутона „Покажи повече“, резултатите от друго съдържание, свързано с това съдържание, също ще се увеличат. Напротив, когато е избран бутонът „Покажи по-малко“, резултатът от тази публикация ще намалее. Тази система за точкуване също ще играе важна роля при определяне на дяловете, които да се показват на началната страница.

В друго изявление беше посочено, че системите с изкуствен интелект ще достигнат по-реактивно и интелигентно ниво с оформянето на последователността на потока с обратна връзка от потребителите. Тези два нови бутона няма да бъдат разположени точно под акциите в първия етап. Тези опции могат да бъдат достъпни лесно чрез докосване на трите точки върху публикациите.

Подобни публикации

  1. Bitmoji-подобни аватари идват в WhatsApp!
  2. Вашата връзка не е поверителна грешка и решение
  3. Уникална функция пристигнаха в Telegram
  4. Как да добавите приятел в Discord?
  5. Как да изчистите кеша само на един сайт в Google Chrome?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.