Google започва да предлага джаджи за заключен екран на iOS 16

google ios 16

Уиджетите могат да се използват на заключения екран на iOS 16 и в този контекст Google пренася уиджетите на своите приложения в iOS 16 едно по едно. Ето подробностите!

Очакваните приспособления за заключен екран на iOS 16 на Google вече идват. Наред с пускането на новата мобилна операционна система на Apple, iOS 16, гигантът за търсене миналия месец обяви планове за поддръжка на най-новата функция на iPhone , която позволява на потребителите да поставят уиджети директно на заключения екран на телефона си, осигурявайки лесен достъп до информация и любими приложения.

Прочети Още: Как да запазвате съобщения в WhatsApp извън правенето на екранни снимки?

Google каза, че скоро ще пусне уиджети за редица от най-добрите си приложения, включително Търсене, Карти, Gmail и други. Уиджетите на Google за iOS 16 вече са налични след актуализации на приложенията Chrome и Drive миналата седмица.ios 16 google

Очаквайте скоро приспособления за търсене и карти

С най-новите актуализации на приложения потребителите на Google могат също да добавят джаджи за заключен екран за популярни приложения като Gmail и Google News, но ще трябва да изчакате известно време за двете най-търсени джаджи, Търсене и Карти, и iOS 16 Lock Екранно приспособление за лесен достъп до ежедневния ви график на Google. По някаква причина Google не е направил изявление дали ще предостави приспособление за календар, въпреки че това е един от най-добрите случаи за използване.

Google все още не е предоставил времева рамка за други издания на джаджи, но като се има предвид скоростта, с която пристигат тези актуализации, скоро може да видим двете останали джаджи налични.

И така, какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Apple стартира програма за самовъзстановяване
  2. Напълно ориентирани към поверителността браузъри
  3. Как се блокира потребител на TikTok?
  4. Защо не се актуализира моят WhatsApp?
  5. Разкрит дизайн на настолен компютър на Xiaomi

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.