Google започва да предлага джаджи за заключен екран на iOS 16google ios 16

Уиджетите могат да се използват на заключения екран на iOS 16 и в този контекст Google пренася уиджетите на своите приложения в iOS 16 едно по едно. Ето подробностите!

Очакваните приспособления за заключен екран на iOS 16 на Google вече идват. Наред с пускането на новата мобилна операционна система на Apple, iOS 16, гигантът за търсене миналия месец обяви планове за поддръжка на най-новата функция на iPhone , която позволява на потребителите да поставят уиджети директно на заключения екран на телефона си, осигурявайки лесен достъп до информация и любими приложения.

Прочети Още: Как да запазвате съобщения в WhatsApp извън правенето на екранни снимки?

Google каза, че скоро ще пусне уиджети за редица от най-добрите си приложения, включително Търсене, Карти, Gmail и други. Уиджетите на Google за iOS 16 вече са налични след актуализации на приложенията Chrome и Drive миналата седмица.ios 16 google

Очаквайте скоро приспособления за търсене и карти

С най-новите актуализации на приложения потребителите на Google могат също да добавят джаджи за заключен екран за популярни приложения като Gmail и Google News, но ще трябва да изчакате известно време за двете най-търсени джаджи, Търсене и Карти, и iOS 16 Lock Екранно приспособление за лесен достъп до ежедневния ви график на Google. По някаква причина Google не е направил изявление дали ще предостави приспособление за календар, въпреки че това е един от най-добрите случаи за използване.

Google все още не е предоставил времева рамка за други издания на джаджи, но като се има предвид скоростта, с която пристигат тези актуализации, скоро може да видим двете останали джаджи налични.

И така, какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Нашите работни места са в опасност: тук идва Worker Robot Digit
  2. Характеристики, цени и дата на пускане на Oppo Find X6
  3. Как да увеличите живота на батерията на телефони с Android?
  4. Тестване на ChatGPT функции за Siri
  5. Поддръжката за изкуствен интелект идва в LinkedIn

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.