Функцията за преглед на връзки към Instagram пристигна в Twittertwitter i instagram

Функцията за предварителен преглед на връзки към Instagram вече е налична. Можете да видите визуализацията на връзката към Instagram, споделена в Twitter. Ето всички подробности!

Популярната платформа за социални медии Twitter има функцията за преглед на връзки към Instagram . Благодарение на новата функция автоматично ще бъде създадена визуализация на връзката към Instagram, споделена в Twitter.

Въведена е функцията за предварителен преглед на връзки в Instagram

Броят на функциите, които ще увеличат взаимодействието между социалните медийни платформи, продължава да се увеличава. Услугата за социални медии, базирана на изображения, обяви нова функция в своя акаунт в Twitter .

Прочети Още: Boeing се конкурира със Starlink с интернет от космическия проект

Благодарение на новата функция автоматично ще бъде създадена визуализация на връзката към Instagram, споделена в Twitter. По този начин потребителите ще могат да научат за въпросното съдържание, преди да щракнат върху връзката.

Instagram също сподели екранна снимка на новата функция. Споделената екранна снимка ви позволява да имате информация за това как ще изглеждат връзките, споделени в популярната социална медийна платформа Twitter.

Поддръжката за предварителен преглед на карти в Twitter беше прекратена през 2012 г. Това имаше значително отрицателно въздействие върху потребителското изживяване, тъй като нямаше информация за споделената връзка. Благодарение на новата функция вече ще бъде създадена визуализация на връзките.

Получени Instagram истории за добавяне на стикер

Instagram Stories достигна съвсем ново ниво със стикера „Добави и теб“. Новият стикер не само позволява на потребителите по-лесно да следват историите, публикувани по конкретна тема, но също така предлага на потребителите възможност да бъдат открити.

Стикерът за първи път започна да се тества в Япония миналия месец. След кратък тестов период най-накрая беше представена функцията за използване в глобален мащаб . Това може да се разглежда като един вид нов начин на взаимодействие. Точно както се създава верига от туитове в Twitter, този стикер създава и верига от истории в Instagram.

Потребителят може да използва стикера „Добави и теб“, за да създаде нова верига със съдържание по всяко време и навсякъде. Например, ако потребител публикува история, наречена „Дрехи на деня“ и добави нов стикер към тази история, последователите на този човек могат да споделят своите тоалети чрез стикера.

Може да се каже, че новата функция е подобна на дуетната функция в TikTok в някакъв момент. Ако сте използвали TikTok преди, на тази платформа за социални медии, потребителите могат да комбинират видеоклипа на всеки човек със собственото си видео и да създадат ново видео. Това помага да се идентифицира както този човек, така и човекът, чийто видеоклип е бил обединен.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.