Екранът на Galaxy S23 Ultra не е устойчив на надраскване!galaxy s23 ultra neustoichiv ekran na draskotini

Екранът на Galaxy S23 Ultra не е устойчив на надраскване!

Въпреки че екранът на Galaxy S23 Ultra е устойчив на счупване, той се оказа доста слаб срещу надраскване. Ето подробностите! Твърди се, че Gorilla Glass Victus 2 на Galaxy S23 Ultra осигурява защита от падане до 1 метър върху бетон и 2 метра върху асфалт, но за съжаление не е обърнато голямо внимание на устойчивостта на телефона към надраскване, защото един собственик на Samsung top flagship твърди, че устройството е получило „микро-ожулвания“, които са възникнали, докато държите телефона в джоба.

Ищецът, чието потребителско име е @AdamJMatlock в Twitter, използва фенерчето на втория си телефон, за да покаже на зрителите си леките драскотини, които е получил неговият Galaxy S23 Ultra, докато е бил в джоба му на път за хранителния магазин. Според описанието му в джоба му не е имало други предмети, които да причинят непоправима повреда на екрана. Въпреки че Galaxy S23 Ultra е устойчив на изгаряния и деформации, най-голямата му слабост изглежда е срещу остри предмети.

Екранът на Galaxy S23 Ultra е устойчив на надраскване

Тъй като пясъкът има изключително абразивни свойства, възможно е @AdamJMatlock да е имал няколко песъчинки върху панталоните си, причинявайки тези малки драскотини по телефона. Във всеки случай, Samsung трябва да разгледа този въпрос по-внимателно, защото ако бъдат докладвани повече подобни случаи, корейският гигант може да се наложи да предложи безусловна замяна.

Собственикът заявява, че този проблем е възникнал в рамките на един ден и той се е погрижил максимално за своя Galaxy S23 Ultra. @AdamJMatlock не уточни в своя туит дали ще се свърже със Samsung относно този проблем.

Въпреки това, ако планирате да поръчате Galaxy S23 Ultra, не забравяйте да закупите заедно висококачествен протектор за екрана, след като получите телефона. В противен случай може да съжалявате, когато нещо подобно ви се случи.

Подобни публикации

  1. Vivo X Fold 3 идва с Mac интеграция!
  2. Характеристикa на Samsung Galaxy Z Fold 6
  3. Характеристики и цена на OnePlus Watch 2
  4. Телефонът се изключва с пълна батерия
  5. Как да добавя приложения за Android към Windows 11?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.