Изпълнителният директор на YouTube подава оставкаdirektor na youtube dava ostavka

Изпълнителният директор на YouTube подава оставка: Ето го новото име!

След като Сюзън Войчицки напусна поста главен изпълнителен директор на YouTube, всички погледи бяха насочени към празното място. Новият изпълнителен директор на YouTube беше обявен. Ето подробностите!

Сюзън Войчицки, едно от водещите женски имена в технологичния свят , беше на дневен ред, когато подаде оставка като главен изпълнителен директор на YouTube. След това бързо беше определено новото име, което да замени Войчицки.

Сюзън Войчицки, която е едно от важните имена на Силиконовата долина и сега известна като бивш главен изпълнителен директор на YouTube; Той каза, че причините да напусне поста са здраве, семейство и лични проекти. Wojcicki също направи изявление, че ще продължи да участва в Google и Alphabet като консултант.

Ето го новият изпълнителен директор на YouTube

Wojcicki, който е важно име на компанията от основаването на Google, се намираше в централния офис на компанията. Основателите на Google Лари Пейдж и Сергей Брин помогнаха за издигането на Войчицки като един от първите служители на компанията. След придобиването на YouTube от Google той беше директно определен като името, което ще поеме управлението.

С оставката му всички погледи се насочиха към YouTube. Докато се чудеха кой ще бъде новият изпълнителен директор, името бързо беше обявено. Нийл Мохан , който отговаря за всичко, свързано с продуктите, произвеждани от YouTube , застава начело на платформата за видео съдържание.

Мохан, който стана ръководител на YouTube като старши вицепрезидент , е едно от имената, които са пионери в пускането на функциите YouTube TV , Premium , Music и Shorts. Той е известен и с това, че ръководи екипа по сигурността на платформата.

Лари Пейдж и Сергей Брин направиха следното изявление, след като Сюзън Войчицки се оттегли:

Сюзън има уникално място в историята на Google и е направила невероятен принос за продуктите, използвани от хората навсякъде. Толкова сме благодарни за всичко, което направи през последните 25 години. „

Подобни публикации

  1. Добри новини за нови функции на Windows за стари компютри!
  2. Илон Мъск иска да създаде супер компютър
  3. Ново разширение на Google Gemini е в YouTube Music
  4. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  5. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.