Google Календар достига до нови функции с нова актуализация

Новата актуализация на Google Календар ви позволява да проследявате времето, което прекарвате в срещи. Ето всички функции, които идват с актуализацията!

Google Calendar добавя нов инструмент към своята функция Time Insights , който ви позволява да категоризирате събития и да проследявате времето, прекарано в срещи, като използвате цветни етикети.

Прочети Още: Audi разкрива нов електрически автомобил Activesphere

Новата цветова категоризация разширява Time Insights, която разделя времето, което отделяте за конкретни събития, и показва тези данни в десния панел. Те включват колко пъти сте присъствали на конкретна среща, хората във вашето обаждане и времето, което сте прекарали в софтуер за видеоконференции като Google Meet.

Новата система за цветно кодиране на Google Календар ви позволява да персонализирате категории събития и да добавяте цветни етикети към събития, което улеснява разбирането как прекарвате времето си . Google обобщи новия интерфейс на Google Calendar в публикация в блог:

„Надяваме се, че тази персонализирана функция за разбивка ще ви позволи по-лесно да проследявате времето, прекарано в конкретни дейности или стратегически области, като работа по проекти, срещи на персонала или срещи с определени колеги и заинтересовани страни.“google kalendar

Ще можете да маркирате събития по важност

Можете да маркирате събития като „Лични“ или „Важни“ , да ги наименувате въз основа на вашите цели или проекти и след това да им присвоите цветни етикети. След това Google Календар ви позволява да видите разбивка по време за тези събития в диаграма в Time Insights.

Новата функция ще бъде включена по подразбиране, но не всеки ще има достъп до инструмента първоначално. Понастоящем Google предоставя достъп само до акаунти в Workspace в нивата Business Standard, Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus и Education Plus.

Подобни публикации

  1. Не мога да вляза в Instagram Грешка и решения
  2. Не мога да се свържа с интернет, въпреки че имам интернет
  3. Нови функции, добавени към груповите видео разговори в Whatsapp
  4. Instagram вече ще цензурира снимки с голота в DM
  5. Какво представлява динамичният остров, който познаваме с iPhone 14 Pro?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.