Google отваря първия си физически магазин

google magazin

Първият физически магазин на Google отвори врати от днес. Възможно е да изпитате полезността на продуктите на Google в магазина.

Какво предлага първият физически магазин на Google ? Отваряйки първия си физически магазин в САЩ, Google се фокусира върху софтуерни и хардуерни продукти в магазина.

Google обяви плановете си да отвори първия си физически магазин в Ню Йорк миналия месец, а днес те обявиха, че отварят магазина в публикация в блог . В очакване на откриването на новия магазин, Google предложи задълбочен поглед върху интериора, оформлението на магазина и всички негови места.

В публикацията си в блога компанията казва, че материалите, обзавеждането и рафтовете на магазина са проектирани с оглед на устойчивост: “ Покритието на стените е направено от меко сиво дърво хикори, всяко осветително тяло е енергийно ефективно. Нашите мебели от корк и дърво са по поръчка направен от местен майстор в Грийнпойнт, Бруклин . „

Прочети Още: Тим Кук: Android е много по-опасен от iOS!

Какво предлага първият физически магазин на Google?

Google заяви, че целта му с физическия магазин е „да създаде официално пространство, фокусирано върху изживяването на полезността на продуктите“.

Във входната част на магазина, в това, което Google нарича „Въображаемо пространство“, има 17-метрова стъклена конструкция, където клиентите могат да си взаимодействат. Тук е Google Translate, който успява да преведе казаното от вас на 24 езика наведнъж. Магазинът на Google разполага с интерактивни области на приложения, където потребителите могат да тестват най-новите телефони Pixel, устройства Pixelbook , както и продуктите Nest Home и Fitbit .

Заедно със специално пространство за семинари и събития, има „пясъчници“, където хората могат да се потопят и да изпробват опита на Google. В седящо тяло има Nest Sandbox, Stadia Sandbox, където можете да изпробвате Stadia игри, и Pixel Sandbox, където можете да играете с Pixel камери . Клиентите могат да се отбият в магазина за ремонт на Pixel на място, както и опит.

Google Chat е отворен за всички потребители

Google също не оставя потребителите сами откъм софтуера. Приложението, наречено Google Chat, стана достъпно за всички след дълго време . Известна още като Google Chat, услугата е мощен нов начин за комуникация, според компанията. С тази услуга можете да общувате с един или повече души, да създавате стаи за колективни чатове и да използвате ботове, за да облекчите тежестта на отговорностите по управление.

Платформата предлага на потребителите възможност за чат по два начина. Първият от тях се основава на класическата услуга за съобщения, предлагана с приложения за съобщения. Използвайки тази услуга, можете да проведете личен разговор с някого или да разговаряте колективно чрез малки групи. Вторият, за разлика от първия, се основава на новопопуляризираната система за стаи. Тази услуга ви предлага и възможността да създадете чат стая.

Подобни публикации

  1. Съоснователят на Ethereum напуска крипто пазара: не е сигуренa
  2. Възможни решения за грешка при изтегляне на файл
  3. Преглед на Asus ROG Zephyrus G14 GA401
  4. Windows 11 Нови неща, дата на издаване, цена и системни изисквания
  5. Facebook разработва интелигентен часовник с двойна камера

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.