Логото на DACIA придобива чисто нов обликdacia

Представено е новото лого на DACIA. И така, как изглежда новото лого, проектирано от компанията? Ето и любопитните подробности за логото, което привлича вниманието с обновения си дизайн!

Логото на DACIA е напълно променено. Компанията представи новото си лого, което смята за важна част от стратегията си. Новото лого, за разлика от предишното, се откроява със своята простота и чувство за солидност.

Как изглежда новото лого на DACIA?

Логото, което формира новата визуална идентичност на DACIA, привлича вниманието със своята емблема, носеща индикаторите на категорична марка. Логото на компанията е проектирано от дизайнерския екип, който придружава компанията от първия ден и се фокусира върху разкриването на същността на марката.

Логото, поставено в центъра на новата визуална идентичност на компанията, предизвиква дългогодишно усещане за солидност и баланс. Чрез промяна на формата на буквите „D“ и „C“, които са обърнати образи една на друга, на преден план се извежда компактният и интелигентен дух на марката. Геометричните линии на логото придават на низ от букви усещане за механично движение.

Прочети Още: Две игри се разпространяват безплатно в магазина на Epic Gameshttps

Емблемата, използвана във визуалната идентичност на компанията, напомня на връзките на веригата, която има много тясна връзка между тях. Логото, което се формира от комбинацията от буквите „D“ и „C“ в логото, разкрива същността на марката по прекрасен начин. Простотата на логото също улеснява идентифицирането на марката.

Фокусирайки се върху простотата и удобството по време на фазата на проектиране, дизайнерският екип успява да отрази изцяло солидната структура на моделите Dacia, които се използват от милиони хора всеки ден. По-малкото развитие на логото показва, че Dacia е марка, която се фокусира върху основни основни неща като цяло.new logo dacia

Всяко парче създава нови възможности за повече дигитално съдържание, като същевременно му помага да се приведе в съответствие с останалите. Докато буквата „D“ във формата на стрелка обозначава целия дизайн, тя също така разкрива усещането за движение, създадено от ориентирана към бъдещето марка.

Посочвайки, че Dacia е марка, която постоянно предефинира основните изисквания в автомобилната индустрия, изпълнителният директор на Dacia Денис Ле Вот използва следните думи в изявлението си относно логото:

„Ние сме в състояние да бъдем едновременно достъпни и атрактивни. Нашата пазарна позиция е уникална от самото начало и ще продължим да нарастваме през следващите години.“

Новата идентичност на марката ще бъде внедрена чрез специфични за марката сайтове, реклами и брошури от юни 2021 г. Търговските обекти на Dacia постепенно ще преминат към новата идентичност на марката от началото на 2022 година. От втората половина на 2022 г. нови превозни средства и емблеми ще се използват.

Подобни публикации

  1. Нов високопроизводителен електрически автомобил идва от Volkswagen!
  2. Запознайте се с новата Dacia Spring
  3. Porsche представя Mission X Concept
  4. Toyota представя нов автомобил с водородно гориво
  5. Hyundai разкрива модела i20, който привлича вниманието с елегантния си дизайн

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.