Google подобрява изживяването при търсене в Gmail и чатgoogle gmail chat

Google подобрява изживяването при търсене в Gmail и чат

Google се фокусира върху подобряването на изживяването при търсене от известно време и в този контекст подобрява изживяването при търсене в Gmail и чат. Ето подробностите! Чатът и Gmail ще започнат да включват преработено изживяване при търсене, фокусирано върху персонализиране и точност, според публикацията за актуализация на Google Workspace. Google въвежда три нови функции, започвайки с предложения за търсене.

За Google Chat потребителите скоро ще виждат предложения за заявки за търсене в лентата за търсене на услугата. Компанията вижда това като начин бързо да предостави на потребителите важни съобщения, файлове и други на техните мобилни устройства.

По-последователни резултати могат да бъдат получени с нови опции за търсене
От страна на Gmail на новите функции, Google предлага нов метод за потребителите да търсят с помощта на етикети на Gmail. Потребителите вече ще могат да търсят имейли в конкретен етикет, което им позволява да фокусират по-добре търсенето си. Потребителите също така ще имат опцията да използват опциите за търсене в лентата за търсене на Gmail, за да прецизират допълнително търсенето си на етикети.

И накрая, Google внедрява нова функция, която ще гарантира, че търсенията по пощата винаги ще връщат резултат, дори ако конкретна заявка е празна. За тези търсения в Gmail Google извлича подходящи резултати, за да ви помогне и да ви помогне да намерите това, което търсите.

Предложенията за търсене чрез Google Chat вече са налични на устройства с Android. Функцията ще бъде достъпна и за iOS устройства до края на октомври. Етикетите в Gmail вече са достъпни за Android и iOS, докато свързаната функционалност за резултати е налична само в мрежата.

Подобни публикации

  1. Ерата на телефонните номера в WhatsApp приключва
  2. WhatsApp с нова функция която няма да имате нужда от преводач
  3. Нова функция идва в Instagram, която ще ви хареса много!
  4. Забравете заглавията: YouTube открива вашата музика без усилия!
  5. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.