Космическите колонии могат да предизвикат канибализъм: тревожно разкриване!kolonii kanibalizam

С течение на времето космическите колонии може да се наложи да се изяждат, предупреждава Чарлз Кокел, професор по астробиология в Единбургския университет.

Според учените космическите колонии могат да прибягнат до канибализъм в бъдеще . Експертите казват, че вероятно вече ще има проблеми с храната. Това може да ги превърне в канибали.

Чарлз Кокел, професор по астробиология в Единбургския университет, каза, че когато се установят колонии в космоса, особено ако възникнат неочаквани резултати в земеделските планове, колонистите могат да се сблъскат с голямо бедствие.

Прочети Още: Китайският метод за събиране на данни от Facebook и Twitter е разкрит!

Космическите колонии може да трябва да се изядат една друга

Кокел, говорещ в метрото, спътникът на астронавтите на Юпитер Калисто, когато спътникът на Сатурн Титан се сблъсква в опит да колонизира места, като предупреждение срещу някои трудности с голяма вероятност е намерено.

Кокел каза, че може да се изправи пред много тежък изход, особено ако земеделието и системите за култури се провалят и колонистите не идват добре снабдени от Земята. Когато сте достатъчно далеч от Земята или не е възможно да се върнете на Земята, може да не е възможно да доставяте храна.

За да постави тази възможност на още по-добра почва, професорът обърна внимание на събитието на Джон Франклин на Северния полюс от 1845 г., което накара екипажа да се изяде един друг. Екипажът на Франклин се опитваше да намери Северозападния проход в края на 19 век.

Екипажът използваше най-модерните технологии във всички области по това време. Екипажът, който криел храна в консерви, се изгубил, докато търсил Северозападния проход и в крайна сметка се превърнал в канибали.

Кокел каза в изявление по темата: „Екипажът имаше консервирана храна, но те все още бяха изгубени, блокирани и в крайна сметка станаха канибали. Така че дори с най-добрата технология, изолираните човешки общности могат да се изродят за много кратко време.“

„Ако изпратите група хора до Калисто (луната на Юпитер), нещата започват да се объркат и ако модулът за растеж на растенията се провали, те започват да се изяждат един друг, ако няма друг начин да оцелеят.“

Трябва да преминете дългия тестов процес

Това може да изглежда като доста мрачна прогноза, но обяснението на Кокел всъщност служи като един вид предупреждение. Системите за култури трябва да бъдат тествани и усъвършенствани за дълъг период от време, преди да могат да изстрелят колонисти далеч от Земята.

В края на обяснението на Cockell за връзката между космическите колонии и канибализма, това предупреждение се вижда много ясно:

„Ако ще изпратите 20 души на няколкостотин милиона километра от Земята, трябва да сте сигурни, че работи, защото ако нещата се объркат, бедствието ще се случи много бързо.“

Подобни публикации

  1. Очаквайте сгъваем телефон на Huawei
  2. Космическият телескоп на НАСА откри новата планета
  3. Чрез този спътник никога повече няма да сгрешим в прогнозата за времето!
  4. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  5. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.