Характеристики на iPhone SE 4

iphone se 4

Идва водещият убиец iPhone SE 4: Ето очакваните му характеристики!

Apple работи върху новия iPhone SE 4 от известно време и нов доклад твърди, че телефонът ще бъде убиец на флагмани. Ето подробностите!

Apple периодично пуска бюджетен модел iPhone под името iPhone SE, ако не всяка година, и досега технологичният гигант е пуснал три модела на устройството в миналото. Сега компанията има няколко големи промени за предстоящия iPhone SE 4.

Според нови доклади, iPhone SE 4 , който се очаква да стане официален през пролетта на 2023 г., ще бъде водещ смартфон убиец в допълнение към бюджета и ще представлява значителна заплаха за много смартфони с Android от страна на цената.

Apple успя да продаде добре моделите iPhone SE, които пусна досега, но устройствата никога не са били убиец на флагмани или телефони с най-добро съотношение цена/качество, но това е на път да се промени с предстоящия модел, според нов доклад.

Разгледай Още: Microsoft прекратява поддръжката за Windows 8.1

Ясно е, че iPhone SE 4 ще дойде с актуализиран дизайн, поне за серията SE. Според докладите, устройството ще приеме дизайн, подобен на iPhone XR. В този случай има възможност технологичният гигант в крайна сметка да предложи Face ID в серията SE, вместо да разчита на Touch ID.

Известни характеристики на iPhone SE 4

Що се отнася до спецификациите, устройството вероятно отново ще използва 6,1-инчовия 720p LCD екран на iPhone XR, което е в съответствие със слуховете за сходство с iPhone XR, които се появиха преди. В точката за зареждане батерия от 3000 mAh привлича вниманието с 20 W бързо зареждане и поддръжка на 7,5 W безжично зареждане .

От страна на процесора, устройството се очаква да се захранва от процесор A15 или A16 , който се използва и в наскоро пуснатата серия iPhone 14 . В отдела за камери се очаква, че ще има един 12MP сензор на гърба и 7MP селфи камера отпред.

Съобщава се, че Apple iPhone SE 4 ще бъде официален следващата година, но ниските продажби на серията iPhone 14 може да накарат Apple да пусне iPhone SE 4 по-рано от очакваното.

Подобни публикации

  1. iPhone 15 може да няма очакваната промяна в дизайна
  2. Характеристиките на камерата на Xiaomi 13 Ultra
  3. Motorola Edge 30 Fusion на шокираща цена
  4. Характеристики и дизайн Huawei Nova 10 SE?
  5. Обявена дата на издаване на серията Xiaomi 13 и MIUI 14

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.