Honda представи носталгичния и малък Motocompacto!honda motocompacto

Honda представи носталгичния и малък Motocompacto!

Honda представи своя амбициозен сгъваем автомобил. Обявени са датата на продажба и продажната цена на скутера. Ето всички подробности за Motocompacto! Motocompacto на Honda е изцяло електрическо превозно средство, вдъхновено от краткотрайния скутер Honda Motocompo от 80-те години. Honda казва, че автомобилът е проектиран да бъде многофункционален.

Дата на продажба и точки на продажба

Сгънато превозно средство има малки алуминиеви колела, стърчащи отдолу. За да го превърнете в скутер, удължавате кормилото, седалките и задното колело и карате нещо, което смътно наподобява велосипед. Дължината му е малко над един метър.

Honda казва, че неговата алуминиева рамка и колела го поддържат „лек“, но при 41 паунда той определено е в същата тегловна категория като обикновените електрически велосипеди и има обхват от „до 12 мили“. Неговият обхват от 12 мили може да бъде презареден за 3,5 часа след употреба и се предлага с вградено зарядно устройство, готово за включване в 110V контакт.

Скутерът е проектиран да се качва лесно в превозни средства или обществен транспорт. Honda Motocompacto ще се предлага ексклузивно в Motocompacto.com и дилърите на Honda и Acura от ноември на цена „под $995“. Бихте ли предпочели това сгъваемо превозно средство? Можете да споделите вашите мисли в секцията за коментари.

Подобни публикации

  1. Какво представлява функцията за проследяване на очите на iPhone?
  2. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  3. Asus Rog съюзник
  4. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  5. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.