Името на домейна на Facebook се продаваше при достъп до проблемvazstanovyavane na profil v facebook

Името на домейна във Facebook се продава по време на затъмнението вчера. В следващите часове стана ясно какво стои зад инцидента. Ето любопитните подробности!

Името на домейна на Facebook беше пуснато в продажба вчера по време на основната социална медийна платформа на компанията за социални медии, както и проблемът с достъпа до неговите услуги като Instagram и WhatsApp. Въпреки че проблемът с катастрофата, засягащ хората по целия свят, първоначално беше под въпрос, нещата започнаха да се усложняват все повече и повече.

Според Down Detector, достъпът до услуги, собственост на Facebook, е прекъснат вчера около 19 часа. Потребителите на социалните медии започнаха да спекулират, че това би било краткотрайно, подобно на предишни прекъсвания, когато не могат да използват услуги като Instagram и WhatsApp Messenger. Потребителите най -вече споделят своите виждания по темата, като предоставят ориентация на социални медийни платформи като Twitter.

Прочети Още: Трейлърът за освобождаването на Crysis Remastered Trilogy е споделен

Не само нормалните потребители отидоха в Twitter и споделиха темата. В допълнение, WhatsApp също сподели в Twitter от свое име, като заяви, че проблемът не е причинен от потребители, това е проблем в световен мащаб, че проблемът се работи за прекратяване на проблема с достъпа и че той ще сподели подробности за проблема като възможно най-скоро.

Компанията за социални медии Facebook също направи изявление, като отиде в конкурентна платформа за социални медии Twitter. Facebook използва следните изявления в публикацията си по темата:

„Наясно сме, че някои хора имат проблеми с използването на нашите приложения и продукти. Работим, за да върнем нещата към нормалното възможно най -бързо. Извиняваме се за причиненото неудобство на потребителите.“

Как име на домейн във Facebook се продава по време на прекъсването?

По -късно същата нощ се оказа, че името на домейна на Facebook.com се продава. Не за първи път услугите, предоставяни от големи уебсайтове, са недостъпни поради атаки, но това, което го прави интересно, е, че Facebook стана достъпен за закупуване.

Ситуацията за първи път бе съобщена от потребител на Twitter с потребителското име chadloder. Изпълнителният директор на Twitter Джак Дорси ретутира туита на chadloder и попита колко е името на домейна.

Името на домейна, разбира се, не може да бъде закупено от никого. След 6-часовото прекъсване всичко се връща към нормалното и изглежда, че домейнът на Facebook все още е зает. Macobserv е достигнал до GoDaddy и такъв, който няма Facebook.com, тъй като той се опита да го включи за продажба в Uniregistry.com, името на домейна на GoDaddy, което също е добавило към неволно закупуване свободно пространство между имената , каза той.

Тъй като тези хора не притежават името на домейна, те никога не са били изложени на риск да закупят домейна. Това означава, че домейнът винаги е във Facebook.

Подобни публикации

  1. Какво е HeyGen AI?
  2. Spotify и OpenAI си сътрудничат: Функцията за дублаж идва в Spotify!
  3. HTML версията на Gmail напуска: Кога?
  4. Threads продължава да се подобряват: Бутонът „Редактиране“ е на път!
  5. Функциите, поддържани от изкуствен интелект, идват в приложението SwiftKey Keyboard!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.