iPhone 14 може да работи извън кутията с пропускiphone 13 max

Според някои скорошни течове от високо реномирани източници, iPhone 14 би могъл да излезе от кутията с дизайн с пропуск. Ето любопитните подробности и още!

Въпреки че не беше изминал месец от въвеждането на моделите iPhone 13, вече започнахме да срещаме някои твърдения относно iPhone 14 . Според някои скорошни изтичания от високо реномирани източници, iPhone 14 може да излезе от кутията с дизайн с пропуск .

iPhone 14 може да има Drop Notch дизайн

Минг-Чи Куо , когото познаваме отблизо със своите надеждни течове, заяви, че моделите, които ще бъдат представени през 2022 г., могат да излязат от кутията с дизайн, подобен на устройства с Android. Куо заяви, че това може да е вярно поне за устройства от висок клас (Pro и Pro Max), ако не и за всички устройства.iphone 13 mini iphone 12 pro max

Зазубеният дизайн, който се използва от модела iPhone X, се стеснява значително с iPhone 13 серия. Всъщност някои източници твърдят, че дизайнът на прореза няма да бъде възможен поради сензора TrueDepth, но вместо това прорезът може да стане по -малък.

Успоредно с това Ming-Chi Kuo не сподели никакви подробности за това как Face ID ще бъде инсталиран, ако дизайнът на пропуските започне да се прилага. Възможните възможности тук обаче могат да бъдат, че могат да се използват сензори под екрана.

В същите доклади беше подчертано, че моделите iPhone 14 няма да имат сензор за Touch ID под екрана. Нека обаче припомним, че серията iPhone 14 вероятно все още е във фаза на проектиране и детайлите може да се променят през следващите седмици.

Прочети Още: Името на домейна на Facebook се продаваше при достъп до проблем

И така, какво мислите за тези претенции за дизайн? Смятате ли, че Apple може да премине към дизайна, който често се свързва с други марки, или ще запази емблематичния дизайн? Не забравяйте да споделите вашите виждания по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по – долу.

Подобни публикации

  1. Характеристикa на Samsung Galaxy Z Fold 6
  2. Характеристики и цена на OnePlus Watch 2
  3. Телефонът се изключва с пълна батерия
  4. Как да добавя приложения за Android към Windows 11?
  5. Характеристика на Vivo V30 Pro

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.