Instagram вече ще цензурира снимки с голота в DMinstagram snimki dm

Instagram започва да тества функцията за цензуриране на голи снимки, върху която работи от известно време. Ето подробностите!

Instagram работи върху начин да попречи на потребителите да получават нежелани голи снимки в своите DM. Компанията майка на Instagram Meta потвърди, че функцията е в процес на разработка, след като изследовател на приложения публикува ранно изображение на инструмента.

Meta казва, че незадължителните потребителски контроли, които все още са в ранен етап на разработка, ще помогнат за защитата на хората от голи снимки и друг спам.

Прочети Още: Състоянието на Марк Зукърбърг се топи: Загубени са милиарди долари!

Тестовете ще започнат скоро
Според Meta технологията няма да позволи на Meta да вижда реални съобщения или да ги споделя с трети страни. Говорителят на Meta Лиз Фернандес каза : „Ние работим в тясно сътрудничество с експерти, за да гарантираме, че тези нови функции позволяват на хората да контролират съобщенията, които получават, като същевременно защитават поверителността си.“ казах.

Meta казва, че ще сподели повече подробности за новата функция през следващите няколко седмици, когато наближим тестването.

И така, какво мислите за тази нова функция на Instagram? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

#Instagram
#DM
#Снимки

Подобни публикации

  1. Запазването на пароли в Safari вече е много по-безопасно
  2. Издаден отчет за прозрачност на App Store
  3. 30-секундни реклами без възможност за пропускане идват в YouTube!
  4. Любимата функция на Telegram идва в WhatsApp
  5. Какво е Google Bard? Как да използвам?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.