Как да блокирам нежелани обаждания и съобщения в Android?blokirane na obajdane i saobshtenie android

Как да блокирам нежелани обаждания и съобщения на телефони с Android?

Как да блокирам спам обаждания на телефони с Android? Ние го казваме вместо вас. Има много нежелани обаждания на телефони с Android. Ето защо хората се оплакват толкова много от тази ситуация. Толкова много, че след известно време хората дори не искат да използват телефон. И така, как се разрешава тази ситуация? Как да блокирам спам обаждания на телефони с Android? Ние го казваме вместо вас.

Как да блокирам нежелани телефони на устройства с Android?

 • Включете телефона си.
 • Отидете на търсене.
 • Отидете в секцията Обаждания.
 • Изберете номера, който искате да блокирате.
 • Натиснете го.
 • В долния десен ъгъл на отворената страница; Изберете опцията „три точки“.
 • Натиснете опцията, за да блокирате контакта.

Блокиране на обаждания чрез приложение

Можете да използвате различни приложения, за да блокирате повиквания на вашето устройство с Android. Тези приложения могат също да предложат полезни допълнителни функции в сравнение със стандартната опция за блокиране на повиквания на Android, която описахме по-горе.

Истински викащ

Truecaller всъщност е алтернативно приложение за контакти, което може да замени приложението за контакти по подразбиране на устройството ви с Android. Приложението разполага и с полезни допълнителни функции като предоставяне на подробна информация за контактите в контактите и показване на непознати номера. В допълнение към тези функции, Truecaller има и функция за блокиране на обаждания.

Полезният аспект на функцията за блокиране на обаждания на Truecaller е, че ви позволява да блокирате номера, извършващи ненужни обаждания, докладвани от потребителската общност с едно докосване. Можете също така да блокирате всички обаждания от скрити номера чрез приложението.

Truecaller също ви позволява да изберете метода на блокиране. Ако желаете, можете автоматично да отхвърляте повиквания от блокирани номера или да ги заглушавате.

Г-н. номер

Г-н. Number е приложение, което има малко по-малко функции в сравнение с Truecaller. Но г-н Номерът е конфигуриран само за забрана на разговори. Г-н. Number може да ви даде информация за номерата, които ви звънят. При обаждания от опасен източник, приложението дава аларма, когато телефонът ви звъни. Г-н. Групирането на блокираните номера в различни категории също е полезна функция.

Блокиране на обаждания

Call Blocker позволява на потребителите да правят свои собствени бели и черни списъци. Въпреки че можете да добавите номерата, които искате да блокирате, към вашия черен списък, можете да добавите номерата, които искате да получавате обаждания, към вашия бял списък.

Call Blocker също предлага различни опции за блокиране. Ако желаете, можете да приемате обаждания само от вашия бял списък и номера във вашия указател или можете да приемате обаждания само от вашия бял списък. С други думи, приложението позволява само на хората, на които сте дали разрешение, да се свържат с вас.

Подобни публикации

 1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
 2. Asus Rog съюзник
 3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
 4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
 5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.