Изповед на Pfizer: Не искахме да произвеждаме ваксина, не мислехме, че ще бъде пандемия

pfizer priznanie

Pfizer призна за ваксинация. Двойката Шахин и Тюреси обясни как Pfizer предполага, че епидемията ще бъде овладяна бързо.

Pfizer  разкри, че BionNTech е бил прав с признанието си за ваксината . Първоначално Pfizer отхвърли ваксината Covid-19, защото смяташе, че вирусът няма да се разпространи много. 

Първоначално Pfizer отказа предложение за разработване на ваксина срещу коронавирус, ръководителите на компанията смятаха, че вирусът ще бъде овладян бързо. Основателите на BioNTech, д -р Угур Шахин и съпругата му, д -р. Озлем Туречка, вирусът през януари 2020 г. с началото на света, опустошен от гигант на наркотици, изпичащ „Приятели, това няма да работи“ , се казва в изявлението .

Доказвайки, че е от решаващо значение за пробивите на ваксините, технологията на тРНК е разработена от вицепрезидента на Pfizer и главен научен директор по вирусни ваксини по това време, д -р. Смятан за твърде експериментален от Фил Дормицер. Д -р „Моето работно предположение беше, че Covid-19 ще бъде овладян като огнищата на Sars и Mers “, призна Дормицер.

Прочети Още: Как да използвате тъмния режим на Google на работния плот?

Pfizer разкрива, че BionNTech е бил прав с признанието за ваксина

Първото отхвърляне, разкрито в нова книга , дойде дни след като турската двойка реши да посвети BionNTech на създаването на ваксина Covid на базата на тРНК , което накара компанията да направи нещо, което никога досега не е правено. Компанията на двойката сега се оценява на 85 милиарда щатски долара .

Угур Шахин имаше подробен образ за това как ще се развие пандемията, но в същото време той смята, че оценката на изпълнителния директор на Pfizer е „чисто рационална“. В разговор пред The ​​Telegraph д -р. „ След телефонния разговор с Фил се замислих за секунда и казах„ ще му се обадим след няколко седмици “, каза Шахин . казах.

Двойката смяташе, че е въпрос на време фармацевтичният гигант да промени решението си, което бяха прави. Споразумението между двете компании беше обявено месец по -късно. 

BioNTech може да е създал водещата световна ваксина срещу коронавирус, но много от нейните служители, независимо дали са двойни или тройни, все още работят дистанционно, включително нейните основатели. Но досега приблизително 1,4 милиарда дози от революционните игли, всяка от които съдържа милиарди синтетични наночастици с РНК код,  са изпратени в повече от 120 страни. Само китайският производител на ваксини Sinopharm надмина тази цифра.

Списък на страните с най -много ваксинации

Обявени са държавите с най -много ваксини. Китай зае първото място с голям успех в ваксинацията. И така, къде се класира Турция в списъка на страните с най-много ваксини срещу COVID-19?

 1. Китай (1 милиард 840 милиона)
 2. Индия (536 милиона 190 хиляди)
 3. САЩ (354 милиона 780 хиляди)
 4. Бразилия (160 милиона 60 хиляди)
 5. Япония (108 милиона 180 хиляди)
 6. Германия (96 милиона 850 хиляди)
 7. Англия (87 милиона 420 хиляди)
 8. Турция (82 милиона 920 хиляди)
 9. Франция (79 милиона 840 хиляди)
 10. Индонезия (79 милиона 50 хиляди)

Подобни публикации

 1. Първи в света: Одобрена ваксина срещу коронавирус без игла!
 2. Сигнал за мистериозен нов вирус в Аржентина
 3. САЩ обявяват извънредно положение заради маймунската шарка
 4. Какво е BCAA, какво прави?
 5. Супер заразният вариант Omicron плаши учените

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.