Аватарите вече могат да се използват във видео разговориwhatsapp izprashtane na saobshtenie bez zapazvane na nomer

Мета обяви: Аватарите вече могат да се използват във видео разговори

Meta, собственост на Марк Зукърбърг, представи нова функция, която ще бъде валидна във видео разговори в съобщение, публикувано днес. Ето подробностите! Мета аватарите вече могат да се използват във видео разговори в изявление, направено днес. Като част от визията на метавселената, новата добавка е забележително начало за това, което можете да правите със системата за аватар с течение на времето.

Новата функция, която Meta донесе, изглежда е подобна на използването на един от емоджи аватарите на Apple. Аватарите, разработени от Мета, също могат да следват вашите изражения на лицето и движения на устата.

Присъединете се към Meta Avatar Caravan

Това нововъведение в аватара може да улесни разбирането какво всъщност казва човекът, с когото говорите. В новата функция можете да зададете много животински фигури, включително кучета, сови и котки, като ваш аватар във видеото. За разлика от други приложения, Meta предлага и различни анимирани стикери за аватар, които ще позволят на вашия аватар да бъде човекът, който действително одобрява в чат или се смее на земята.

В допълнение към всички тези функции, Meta също казва, че стандартизира начина, по който аватарите се появяват във VR и семейството от приложения. Приканвайки своите потребители към оригиналност и различие, технологичната компания предлага много възможности за костюми в своя магазин за аватари.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.