Как да конвертирате документи в PDF без програма?

pdf konvertirane dokument

Ако искате да конвертирате документите, които сте подготвили, в PDF, без да използвате допълнително приложение, можете да прегледате нашето ръководство.

Ако искате да конвертирате вашите документи , които създавате в приложения на Office, в PDF формат , можете да направите това без програма, като следвате стъпките в нашето ръководство.

Ако искате да споделите или съхраните документите, които сте подготвили в приложения на Word, Excel или PowerPoint, като ги конвертирате в PDF формат, можете да направите това, без да е необходимо допълнително приложение. Ако желаете, нека започнем незабавно да прилагаме стъпките.

Нека използваме документ на Word като пример. Отваряме документа, който сте подготвили по-рано. След това следваме стъпките Файл> Запазване като> Преглед .

В прозореца, който се отваря, ние подбираме за PDF (* .pdf) удължаването на Save Вид участък и след това кликнете върху бутона Save. Можете също да проверите опцията Най-малък размер в раздела Оптимизиране на същия екран, където можете да намалите размера на вашия документ . След тази стъпка вече можете да видите съответния документ като PDF.

Можете да конвертирате Excel в PDF или PowerPoint в PDF, като следвате същите стъпки в приложенията на Excel и PowerPoint.

Подобни публикации

  1. Как да отмените абонамента за Netflix?
  2. Как мога да сменя потребителското си име в Twitch?
  3. Какво е ERP? Какво прави?
  4. Как да прехвърля WhatsApp от Android на iPhone 14?
  5. Как да зададете местоположение? Споделяне на местоположение в WhatsApp и Messenger

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.