Как да конвертирате документи в PDF без програма?

pdf konvertirane dokument

Ако искате да конвертирате документите, които сте подготвили, в PDF, без да използвате допълнително приложение, можете да прегледате нашето ръководство.

Ако искате да конвертирате вашите документи , които създавате в приложения на Office, в PDF формат , можете да направите това без програма, като следвате стъпките в нашето ръководство.

Ако искате да споделите или съхраните документите, които сте подготвили в приложения на Word, Excel или PowerPoint, като ги конвертирате в PDF формат, можете да направите това, без да е необходимо допълнително приложение. Ако желаете, нека започнем незабавно да прилагаме стъпките.

Нека използваме документ на Word като пример. Отваряме документа, който сте подготвили по-рано. След това следваме стъпките Файл> Запазване като> Преглед .

В прозореца, който се отваря, ние подбираме за PDF (* .pdf) удължаването на Save Вид участък и след това кликнете върху бутона Save. Можете също да проверите опцията Най-малък размер в раздела Оптимизиране на същия екран, където можете да намалите размера на вашия документ . След тази стъпка вече можете да видите съответния документ като PDF.

Можете да конвертирате Excel в PDF или PowerPoint в PDF, като следвате същите стъпки в приложенията на Excel и PowerPoint.

Подобни публикации

  1. Как да преодолеем синдрома на понеделник?
  2. Как да използвате тъмния режим на Google на работния плот?
  3. Как Mastercard ще предотврати крипто измамите?
  4. Как да заснема скрито видео на Android?
  5. Как да си сложим наша песен за рингтон на iphone?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.